Napoli Juventus Stream

Streama Napoli – Juventus: Live Stream från Serie A

Från Serie A har vi en fantastisk batalj framför oss, lördagen den 13/2-21 – ett toppmöte tillika rivalmöte. Vi visar dig hur du kan streama Napoli – Juventus i Serie A samt var man hittar Napoli – Juventus live stream.

Det är inte vilken match som helst som väntar oss – den djupa rivaliteten och att det därutöver är tre så viktiga poäng på spel. Juventus återfinns på tredje plats i Serie A, med matchen mindre spelad än konkurrenterna runtomkring. Till toppen av kullen, AC Milan, är avståndet på sju pinnar. Lite av kniven mot strupen.

Gällande Napoli får man betrakta dem vara borträknade från titelstriden, eller i alla fall så gott som, och deras mål är istället att roffa åt sig en Champions League-plats – och en sådan är inom räckhåll. Vinst i afton och man kliver upp till fjärde plats.

Men vad talar för Napoli här? De har inte vunnit på tre matcher och förlorat de två senare. Dock vet vi också om att det framförallt är på hemmaplan som resultaten tas. Och Juventus – de har 6-1-0 i formraden. 0-0-krysset i veckans cupspel, mot Inter, bröt en vinstsvit om sex matcher.

Match: Napoli – Juventus
Tid: 18:00, lördag den 13 februari
Live Stream: Bet365 & Unibet
Spel: Läs vårt speltips inför Napoli – Juventus

Napoli – Juventus Stream

Genom att bli en del av Unibet, öppna ett medlemskonto och sätta in minst 25 kronor – för att senare ha kvar ett plussaldo – kan man se alla matcher från Serie A, däribland få tillgång till en högkvalitativ Napoli – Juventus stream. Tack vare detta behöver man inte betala för TV-abonnemang, samt kan se matcherna när som helst och i vilken enhet som helst. 

Du som dessutom vill spela på matchen kan spela på densamma utan att spelsaldot spelar någon roll, men såvida man har minst 25 kronor på kontot är det fritt fram att streama Napoli – Juventus såväl som massvis av annan sport streams online. 

  1. Klicka på denna länk för att komma till Unibet.
  2. Öppna ditt konto.
  3. Gör en insättning på minst 50 kronor.
  4. Få tillgång till Napoli – Juventus stream

Live Stream för Juventus – Napoli

Visst finns det också fler ställen att se live stream för Juventus – Napoli och det är hos Bet365, som utöver att vara världens största spelbolag också är en gigant inom sport streaming i kombination med betting. 

Där behöver du sätta in minst 50 kronor för att låsa upp alla streams. 

Streama Napoli – Juventus

 

  1. Klicka här för att komma till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Napoli – Juventus live…