5 juli 2018 Alexander Zverev Taylor Harry Fritz speltips atp wimbledon

Speltips Alexander Zverev – Sam Querrey 31/8: Klasskillnad

Formen talar obönhörligen för Alexander Zverev mot hemmahoppet Sam Querrey i den första omgången av US Open.

Novak Djokovic går in i årets US Open som står favorit på förhand och det finns inte mycket som talar för att serben ska gå på pumpen i den här turneringen, som är det sista steget mot att vinna samtliga fyra stora Grand Slam-turneringar under en och samma säsong.

Om vi ska prata om hinder är det nog tysken Alexander Zverev som kanske får ses som det största hindret på förhand, med tanke på att han tidigare visat en väldigt fin form och att det är en väldigt bra spelare.

Under sommaren har Alexander Zverev inte bara vunnit olympiskt guld efter 2-0 i finalen mot Karen Khachanov, han har också vunnit Cincinnatis ATP-turnering nu så sent som för en dryg vecka sedan.

Med andra ord har Alexander Zverev prickat formen precis i rätt läge för att vara bra i US Open och med tanke på att han förlorade finalen här förra året är revanschlustan nog stor. Alexander Zverev ledde då med 2-0 mot Dominic Thiem, men föll igenom fullkomligt och förlorade efter tiebreak i det sista och helt avgörandet femte setet. Svindlande.

I den första omgången i årets turnering väntar Sam Querrey, en spelare som är bra på hardcourt och som brukar spela bra på hemmaplan, men vars form talar för någonting helt annat nu.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alexander Zverev vinner i US Open

För den som vill ha ett skrällspel inför turneringen i stort är 6.60 gånger insatsen på att Alexander Zverev står som mästare i US Open faktiskt ganska intressant, speciellt om du vill ha ett långtidsspel som känns aktuellt i två veckor.

Men här ska vi fokusera på den första omgången oc mötet med Sam Querrey har potential att bli precis vad Alexander Zverev hoppas på. En ganska städad historia där han inte behöver bränna för mycket energi.

Att spela en femsetare mot spelare som Sam Querrey, som är urstarka i sin serve och som kan ta alla set till riktigt långa set, är ofta en mardröm. Men kom då ihåg att Sam Querrey inte har vunnit en match sedan Wimbledon. Sedan dess har han en hel sommar och fem raka förluster i första omgången av fem olika turneringar. Det har inte ens varit mot bra spelare.

Alexander Zverev är med andra ord överlägsen i form just nu och jag kan inte se hur han ska kunna klanta till det här.

Alexander Zverev -2,5 set till spelas till otroliga 1.69 gånger insatsen hos CampoBet. Det absolut bästa spelbolaget om du har tänkt spela mycket på US Open!

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alexander Zverev -2,5 set
Odds: 1.69
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 18:00, tisdag 31 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: