5 juli 2018 Alexander Zverev Taylor Harry Fritz speltips atp wimbledon

Speltips Alexander Zverev – Stefanos Tsitsipas 11/6: Fördel greken

Stefanos Tsitsipas gäller som klar favorit inför Grand Slam-semifinalen mot Alexander Zverev i Roland Garros den 11 juni 2021.

För åttonde gången på ATP-touren är det dags för två av världens just nu hetaste tennistalanger, Stefanos Tsitsipas och Alexander Zverev, att mötas och denna gång är det en minst sagt stor match som gäller.

Varken Stefanos Tsitsipas eller Alexander Zverev har lyckats vinna en Grand Slam hittills under sina karriär, även om det finns mycket som pekar på att man kommer att göra det i sinom tid. Det är utan tvekan två av världens bästa spelare redan nu.

Men så länge Rafael Nadal, Novak Djokovic och i viss mån Roger Federer finns kvar på den stora scenen finns det alltså ett par bromsklossar även för unga talanger som redan nu dominerar på många håll. Det får man bara leva med.

Men i årets Franska Öppna Mästerskapen har Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev och en rad andra spelare haft lyxen att slippa lottas på samma halva som de tre stora. Därmed kommer man inte att kunna möta Rafael Nadal eller Novak Djokovic, som nu spelar kvartsfinaler på onsdagen, förrän tidigast i en final.

Hur som helst har båda nu en strålande chans att nå finalen och väl där vet vi att precis allting kan hända.

Rekar på Roland Garros

Än så länge har vi varit väl ute i våra analyser på Roland Garros 2021, även om årets upplaga har varit en turnering med en del skrällar.

Stefanos Tsitsipas visste att han stod inför en tuff kvartsfinal mot Daniil Medvedev senast, en spelare som han bara vunnit mot någon enstaka gång tidigare, men han reste sig när det behövdes som mest och spelade fantastisk tennis stundtals. Det är uppenbart att Stefanos Tsitsipas är i väldigt bra slag.

Samtidigt spelade Alexander Zverev en betydligt enklare match mot Alejandro Davidovich Fokina och på det hela taget har tysken haft en ganska enkel lottning, även om han höll på att klanta sig direkt mot landsmannen Oscar Otte i den första omgången.

I mina ögon blir Stefanos Tsitsipas bara bättre och bättre. Sedan tidigare har Stefanos Tsitsipas hela 5-2 i matcher mot Alexander Zverev och han har också vunnit spelarnas enda möte på grus.

Stefanos Tsitsipas vinner spelas till 1,46 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Stefanos Tsitsipas vinner
Odds: 1,46
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 15:00, torsdag 10 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: