7 maj 2019 guido pella daniil medveded atp madrid speltips

Speltips Benoit Paire – Federico Delbonis 16/7: ATP Hamburg

Benoit Paire har imponerat i ATP Hamburg hittills, men gäller som underdog inför mötet med Federico Delbonis den 16 juli 2021.

Om vi frågar spelbolagen kommer fransosen Benoit Paire att få det oerhört tufft i fredagens möte med Federico Delbonis i ATP Hamburg, en turnering som spelas på grus just nu i den tyska hamnstaden.

Det är uppenbart att en spelare som Benoit Paire har sina bästa dagar bakom sig och att han, med tanke på den loja inställningar han har ibland, kanske inte alltid ger sig själv helt optimala förutsättningar att prestera.

Men i termer av bollbegåvning, bollträff, och högstanivå, kan man inte blunda för att Benoit Paire trots allt är en spelare för de riktigt stora matcherna. Han har en förmåga att vinna mot betydligt bättre spelare på sina bra dagar.

Det var också befriande att se Benoit Paire mot Juan Pablo Varillas i den senaste omgången. Då var Benoit Paire också underdog, men såg motiverad ut och spelade faktiskt ruskigt fin tennis. Efter vinst i tiebreak i andra set kunde han vinna matchen med 2-0 i set.

Visst, Federico Delbonis är förmodligen en klart svårare motståndare, men Benoit Paire har absollut chansen att göra ett bra resultat här.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i ATP Hamburg

Grässäsongen var inte särskilt lång för ett par spelare och när det nu finns grusturneringar att spela igen har många valt att återgå till det underlaget istället.

Benoit Paire är en sådan och argentinaren Federico Delbonis likaså. Det är högst väntat att argentinaren hellre spelar på grus, med tanke på att det ofta är där som argentinska spelare är som bäst.

Vi såg bland annat att Federico Delbonis gick hela vägen till åttondelsfinal i Franska Öppna Mästerskapen, med bland annat en tung vinst mot Fabio Fognini.

Nu tror jag dock att Benoit Paire kan ställa till vissa problem, med tanke på att formen ändå verkar ganska lovande. Det vi fick se senast imponerade och jag tror att han kan ta vissa set långt här.

Benoit Paire över 9,5 game spelas till 1.86 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Benoit Paire över 9,5 game
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 18:00, fredag 16 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: