30 maj 2018 Matteo Berrettini Ernests Gulbis speltips Franska Öppna

Speltips Casper Ruud – Alejandro Davidovich Fokina 4/6: Next Gen

Roland Garros är framme vid tredje omgången där två unga talanger, Alejandro Davidovich Fokina och Casper Ruud, ska göra upp den 4 juni 2021.

I mer än 15 år har ATP-touren dominerats av ett antal spelare på herrsidan, men nu ser det ut som att dessa spelare sakta men säkert går mot slutet på sina aktiva karriär på den allra högsta nivån.

Det öppnar upp för många nya unga spelare och framförallt sådana som är födda sent på 1990-talet har en ljus framtid framför sig, när man slipper att stångas med världens kanske genom tiderna bästa tennisspelare, som alla är aktiva samtidigt.

Alejandro Davidovich Fokina är en spelare som många tror på inför framtiden, även om jag personligen kanske inte tror att spanjoren har det i sig att bli fullt så bra som ett par av de andra riktigt unga och lovande spelare.

Casper Ruud är något så ovanligt som en lovande norsk tennisspelare och det är också en sådan spelare som sticker ut på just grus. Där han han inte minst de senaste veckorna visat en otrolig form.

Att två så pass unga och lovande spelare möts i den tredje omgången av en stor Grand Slam-turnering ger i alla fall mig lite extra pirr i magen inför den här fredagen i Paris.

Odds i Franska Öppna

Alejandro Davidovich Fokina har fått precis det som en ung spelare hoppas på när man kliver in i en stor turnering och det är en lätt lottning. När man går in som oseedad och orankad kan man inte kräva det, men förhoppningen är att ha lite tur för att åtminstone kunna gå ett par omgångar in i turneringen.

I den första omgången vann Alejandro Davidovich Fokina enkelt mot Mikhail Kukushkin, men konstigt vore annars. Nu senast höll Alejandro Davidovich Fokina på att klanta till det mot Botic van de Zandschulp, men vann till slut med 3-2.

Casper Ruud har enkelt vunnit mot hemmahoppet Benoit Paire och polacken Kamil majchrzak. Båda gångerna på ett imponerande vis.

Men det är i uppladdningen till Roland Garros som Casper Ruud imponerat på ett vis som gör att han är min givna favorit mot Alejandro Davidovich Fokina.

I ATP Geneve vann Casper Ruud hela turneringen, efter att bland annat slagit ut svårspelare Pablo Andujar Alba, som slog ut Roger Federer i omgången innan.

Casper Ruud -1,5 spelas till 1,52 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Casper Ruud -1,5 set
Odds: 1,52
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tidigast 11:00, fredag 4 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: