12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Diego Schwartzman – Marton Fucsovics 2/7: Fördel argentinaren

Marton Fucsovics och Diego Schwartzman har båda imponerat inledningsvis i Wimbledon, men nu gäller det i den tredje omgången 2 juli 2021.

Det vore onödigt att klaga särskilt mycket på den inledning av Wimbledon som vi har fått se hittills, med flera heta matcher och flera tunga namn som Roger Federer, Andy Murray och Novak Djokovic som har smugit sig vidare i tävlingen.

För egen del har jag alltid haft ett gott öga till Diego Schwartzman och känslan är att argentinaren bara fortsätter att etablera sig som en av världens absolut bästa spelare.

Med den vansinniga defensiv som han har kan han vinna mot precis vilket motstånd som helst och det gör att förväntningarna är stora på argentinaren inför den här turneringen. Wimbledon är annars en turnering som han inte brukar skörda enorma framgångar i – men det här året är det som upplagt för succé.

Däremot ska man ha med sig att Diego Schwartzman inte spelade en enda gräsmatch inför Wimbledon, men två matcher in i turneringen verkar det inte ha varit ett större problem.

Argentinaren vann enkelt mot Benoit Paire i den första rundan och vann programenligt mot Liam Broady senast. Det är med andra ord vinster precis enligt schemat.

Odds på Wimbledon 2021

Precis som Diego Schwartzman är Marton Fucsovics född 1992 och har varit en given del av ATP-touren i över tio säsonger, om än inte med samma framgångar.

Marton Fucsovics är nu rankad 48 i världen och har som bäst varit 31 i världen. Men det är två år sedan och totalt sett har ungraren faktiskt bara tagit en titel.

Ofta känns Marton Fucsovics som en spelare som kan göra det bra i matcher mot bättre spelare och som ofta passera de tidiga omgångarna i tävlingar, men i slutändan har det blivit väldigt lite glory för Marton Fucsovics. Det måste man ändå notera.

I mina ögon väger Marton Fucsovics lite för lätt mot Diego Schwartzman, vars defensiv kommer att ställa till det ordentligt.

Diego Schwartzman vinner spelas till 1.90 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Diego Schwartzman vinner
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 14:00, fredag 2 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: