9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips Feliciano Lopez – Adrian Mannarino 24/6: ATP Mallorca

Feliciano Lopez har inte lagt av än, men när det är grässäsong blommar han upp som vanligt. Nu möter spanjoren Adrian Mannarino.

Nog är vi många som håller spanjoren Feliciano Lopez lite extra varmt om hjärtat efter alla fantastiska matcher som han har levererat under sin långa karriär på ATP-touren.

Feliciano Lopez är någonting så ovanligt som en spansk tennisspelare som är som allra bäst när han får spela på gräs. Det är annars en disciplin som spelare lite längre norrut i Europa brukar bemästra – medan spanjorerna brukar fokusera på grus.

Men sedan starten har Feliciano Lopez varit en spelare som har valt att gå sin egen väg inom tennisen och det har tagit honom extremt långt. Nu är Feliciano Lopez hela 39 år gammal och ser slutet på sin karriär närma sig, men som bäst har Feliciano Lopez varit rankad 12 i världen och tagit hela sju titlar. Det är trots allt ett starkt facit.

Som bekant spelar Feliciano Lopez också med en vacker enhandsbackhand och det är klart att det får det att pirra lite extra hos många tennisälskare. Vem älskar inte en viss Roger Federer för precis samma sak? Richard Gasquet är en annan som har en estetiskt vacker backhand, för att inte nämna Stan Wawrinka.

Men hur som helst är Feliciano Lopez nu tillbaka på gräs och laddar upp inför Wimbledon, där han vanligtvis brukar göra fina resultat.

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på ATP Mallorca

Merparten av turneringarna som hålls i Spanien är grusturneringar, men veckorna innan Wimbledon finns det också en grästurnering som brukar attrahera en del spännande namn. ATP Mallorca har den här gången flera intressanta spelare i uppställningen.

I den här omgången ska Feliciano Lopez hur som helst spela mot fransosen Adrian Mannarino, som faktiskt är en helt okej grässpelare. Med en vinstprocent på cirka 61% på gräs har han genom åren visat att han faktiskt kan vinna mot tunga spelare på det här underlaget. Till skillnad från många andra brukar han också spela turneringar på gräs stora delar av sommaren.

Med det sagt är Feliciano Lopez med sina 66,5% klart vassare på gräs än sin motståndare här. Allra bäst var han 2017 när han spelade dubbla finaler på gräs, men sen behövde slänga in handduken i Wimbledon mot just Adrian Mannarino.

Spelbolagen är helt ense om att det här är en extremt jämn match och egentligen ska man inte ge sig på att välja sida. Det är två starka grässpelare vi har att göra med.

Feliciano Lopez över 12,5 game spelas till 1,66 gånger pengarna hos Lucky Sports. Jag tror att den här matchen mycket väl kan gå till tre set, varav minst ett långt, och Feliciano Lopez kommer att vara bra med i alla. Han har en stark serve på gräs och lär hålla den mycket.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Feliciano Lopez över 12,5 game
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 18:45, torsdag 24 juni 2021

Jämför odds: