26 januari 2019 osaka plikova speltips australian open final damfinal

Speltips Felix Auger-Aliassime – Carlos Alcaraz 8/9: Nattmatch

En rekordung kvartsfinal ska nu spelas i US Open när Felix Auger-Aliassime är spelbolagens favorit mot Carlos Alcaraz.

Vilken otrolig drömlottning vi har att göra med här – egentligen för båda två. Det är en kvartsfinal i Grand Slam-sammanhang som väntar. För både Felix Auger-Aliassime och Carlos Alcaraz väntar ett drömläge att nå en historisk semifinal.

Felix Auger-Aliassime är inte mer än 21 år gammal (nyfylld dessutom) men ska nu spela en historisk kvartsfinal i US Open. Som om det inte vore nog med det ska denna 21-åring dessutom kliva in som favorit enligt spelbolag och tennispubliken. Det är nästan osannolikt.

För på andra sidan nätet från Felix Auger-Aliassime kommer ingen mindre än Carlos Alcaraz stå. I maj månad fyllde han 18 år och nu spelar han en tennis som jag i ärlighetens namn inte har sett sedan Novak Djokovic var ung.

Men spanjoren har faktiskt öveträffat Novak Djokovic. Som 18-åring kunde serben också nå tredje rundan i US Open, men nu är Carlos Alcaraz framme vid en kvartsfinal. Det har ingen spelare i hans ålder tidigare klarat av. Han är alltså den yngsta spelaren någonsin att spela en match av den här digniteten.

Så vad kan vi förvänta oss av matchen? Mer än att alla som säger sig älska tennis måste slå på Eurosport för att följa den?

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på US Open

Om det är någonting vi har slagits av den här veckan, och lite mer, i US Open är det att många unga spelare har imponerat. Felix Auger-Aliassime fick exempelvis vinna mot hemmaspelaren Frances Tiafoe för att ta sig till den här kvartsfinalen.

Carlos Alcaraz är spelaren som personifierar Next Gen för tillfället och där är det vinsten mot Stefanos Tsitsipas, trea i världen, som verkligen sticker ut allra mest. Det var en skräll utan dess like, inte minst mot bakgrund av att spanjoren förlorade mot Mikael Ymer i semifinalen i ATP Winston-Salem för bara någon vecka sedan. Otroligt.

Felix Auger-Aliassime är en 193 centimeter lång spelare med en fin serve och ett aktat rörelsemönster, men som jag personligen tycker är lite för ojämn. Det märks inte minst under matcher och tar uttryck i form av att han sällan vinner blankt, trots att han dominerar spelmässigt.

Carlos Alcaraz är en helt orädd spelare med en enorm kontringskapacitet, men som värderar märkligt då och då. När bollträffen är där, som den verkligen varit under hela US Open, håller han absolut världsklass i långa stunder. Trots att han bara är 18 år gammal.

Felix Auger-Aliassime och Carlos Alcaraz påminner om varandra i det att man är väldigt ojämna, men har en enorm högstanivå. Men i mina ögon är det Carlos Alcaraz som är den som dominerar världstennisen om några år, inte Felix Auger-Aliassime.

Carlos Alcaraz över 18,5 game spelas till 1.76 gånger insatsen hos CampoBet. Det spelet bör sitta även om han förlorar i fyra set, men sitter närmast garanterat om matchen går till fem set eller om han vinner matchen. Ett väldigt övertygande odds från ett spelbolag som satsar hårt på US Open och tennis i allmänhet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Carlos Alcaraz över 18,5 game
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 18:00, tisdag 7 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: