Roberto Bautista Agut

Speltips Miomir Kecmanovic – Roberto Bautista Agut 30/6: Favoritskap

Miomir Kecmanovic är en lovande serbisk spelare, men mot rutinerade Roberto Bautista Agut bör han få det tufft i Wimbledon den 30 juni 2021.

Det har varit en stark inledning på Wimbledon 2021 och underhållningsvärdet har redan nu varit på väldigt höga nivåer. Vem njöt till exempel inte av att se Andy Murray tillbaka i det som är världens mest anrika tennisturnering, en turnering som han vunnit dubbla gånger?

Det gjorde i alla fall jag.

Men det finns också en del nya bekantskaper och en spelare som verkar göra sig ett namn i London är serben Miomir Kecmanovic. En spännande spelare som bara är 21 år gammal, men som spås en fin framtid. Men den är nog inte riktigt här än.

I den första omgången fick Miomir Kecmanovic en gynnsam lottning, men hade ändå vissa problem med Facundo Bagnis. Till slut gick Miomir Kecmanovic segrande ur en strid som han skulle vinna.

Faktum är att Miomir Kecmanovic bara laddat upp med en grästurnering inför Wimbledon och att han då föll direkt i den först aomgången mot Ugo Humbert i ATP Mallorca. Ingen optimal uppladdning för Miomir Kecmanovic.

Det märktes direkt i den första omgången och nu ska han också till att spela mot en erkänt stark grässpelare i Roberto Bautista Agut.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Enkel vinst för spanjoren

Ni kommer kanske ihåg för två år sedan, eller senast när Wimbledon faktiskt spelades, och Roberto Bautista Agut hade några av sina bästa veckor i tenniskarriären?

Faktum är att han rent av hade planerat in en svensexa under andra spelveckan, men när han tog sig vidare i omgång efter omgång fick han avboka resan och fokusera på tennisspelandet istället.

Roberto Bautista Agut tog sig hela vägen fram till en efterlängtad semifinal i Grand Slam-sammanhang, den första någonsin, och fick helt enkelt inte ihop det privata schemat. Men han drog in en bra peng på kuppen, en massa rankingpoäng och såklart ett minne för livet. Dessutom visade spanjoren att han är sylvass på gräs.

Det har han såklart inte tappat nu och jag räknat med en stabil vinst mot Miomir Kecmanovic.

Roberto Bautista Agut -1,5 set spelas till 1.44 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roberto Bautista Agut -1,5 set
Odds: 1.44
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 12:00, onsdag 30 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: