12 november 2018 novak djokovic john isner speltips atp world masters

Speltips Novak Djokovic – Matteo Berrettini 9/9: Kvartsfinal

US Open är framme vid kvartsfinalerna där den ena blir en repris av finalen i Wimbledon från tidigare i somras när Novak Djokovic nu möter Matteo Berrettini.

För bara ett par månader sedan spelade dessa båda spelare mot varandra senast, då i en Wimbledon-final som inte riktigt blev det som många hade hoppats på inför matchen.

Det var samma dag som Italiens fotbollslandslag spelade EM-final och för många italienare föddes drömmen om en historisk dag, med Matteo Berrettinis första stora Grand Slam-titel i karriären och ett italienskt EM-guld på samma dag. Men dessvärre blev det bara en av sakerna som gick i uppfyllelse.

Matteo Berrettini har på tre försök fortfarande inte kunnat rubba Novak Djokovic och när han väl ska lyckas med den bedriften behöver han nog ha en av sina absolut bättre dagar. Men att kapaciteten finns där råder det ingen tvekan om.

Det som däremot oroar lite inför den här matchen, och det här försöket att slå Novak Djokovic, är att Matteo Berrettini inte varit fullt så bra sedan Wimbledon. Han har haft en lite struligare sommar och jag tycker inte heller att han har sett så övertygande ut i US Open hittills.

Däremot såg servandet fint ut igen mot Oscar Otte senast och det är ingen hemlighet att det behöver fungera för att Matteo Berrettini ska ha en chans mot Novak Djokovic. Nu behöver han dock steppa upp det där ytterligare en bit.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra odds på US Open

Novak Djokovic var redan inför turneringen var givna favorit att vinna sin fjärde Grand Slam-titel för säsongen och därmed ta en äkta Grand Slam. När han klantade sig i sommarens OS i Tokyo förstörde han chansen att som första manliga spelare ta en gyllene Grand Slam, men det finns det ingen anledning att gräma sig över nu.

Med en äkta Grand Slam skulle han bli historisk, inte minst vad gäller konkurrensen mot Rafael Nadal och Roger Federer. Alla tre spelarna står på 20 Grand Slams hittills under karriären. Om Novak Djokovic vinner här går han förbi i den kolumnen – plus att han lyckas med en äkta Grand Slam som varken Nadal eller Federer har gjort under sina karriärer. Det triggar garanterat serben ytterligare.

Novak Djokovic har tappat set i tre av fyra matcher hittills under US Open och i samtliga fall handlar det om bristande koncentration. När han väl sätter sig in i matchen helhjärtat har han varit överlägsen, mot allt från Kei Nishikori till Jenson Brooksby senast.

Därför måste jag hålla honom som favorit även mot Matteo Berrettini, även om jag tror att italienarens servar kan hålla honom kvar i matchen och i flera set. Dessutom vet vi att Novak Djokovic har varit okoncentrerad i enstaka set tidigare.

Matteo Berrettini över 13,5 game spelas till 1.80 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Matteo Berrettini över 13,5 game
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: BESTÄMD: 02:30, torsdag 9 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: