12 november 2018 novak djokovic john isner speltips atp world masters

Speltips Novak Djokovic – Ricardas Berankis 5/6: Överkörning

Ricardas Berankis är en ordentlig underdog inför mötet med Novak Djokovic i Roland Garros lördagen den 5 juni 2021.

Den som inte håller Ricardas Berankis som en stor underdog inför lördagens möte med Novak Djokovic i den tredje omgången av Franska Öppna Mästerskapen behöver nog kalibrera om sin tennisradar ordentligt.

Det här blir faktiskt andra året i rad som Ricardas Berankis och Novak Djokovic spelar mot varandra i Franska Öppna, och med tanke på hur det gick förra året finns det inte särskilt många anledningar att tro på Ricardas Berankis den här gången.

Då spelade Ricardas Berankis i för sig mot serben redan i den andra omgången, men föll i raka set och tog bara fem game totalt på hela matchen. I en femsetare (eller tresetare som det blev) är det sannerligen inga imponerande siffror.

Men det är också på den nivån som Ricardas Berankis ligger och han har aldrig varit en spelare som ska rubba de allra bästa. Ricardas Berankis har varit på ATP-touren i snart 15 år, men Litauens bästa tennisspelare är inte bättre än att han varit rankad 50 i världen. Nu är Ricardas Berankis stabil runt 90 (exakt 93 just nu) med den tidigare spelaren Janko Tipsarevic som sin coach.

Hur som helst är Ricardas Berankis en spelare som aldrig vunnit en titel på ATP-touren, trots 14 år på densamma, men visst är det en stabil topp 100-spelare.

Novak Djokovic ger bra odds

Med andra ord kan vi inte se hur Ricardas Berankis ska kunna göra match av det här ens, utan ser framför oss hur Novak Djokovic redan hem den här matchen utan att blinka.

Med tanke på den tuffa lottning som väntar senare i turneringen är det uppenbart att serben inte har tid att spilla onödig energi i tidiga matcher, vilket visat sig med raka 3-0-vinster så här långt. Samma sak planerar han också mot Ricardas Berankis, var så säkra.

Ju kortare match, desto bättre för Novak Djokovic och hans titelchanser framgent.

Novak Djokovic -10,5 game spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Novak Djokovic -10,5 game
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tidigast 11:00, lördag 5 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: