Speltips Degerfors – AIK 26/6: Ska vara tre poäng

Axel Sjödin Publicerat: 26 June 2022

Nästjumbon Degerfors välkomnar ligatvåan AIK till Stora Valla under söndagseftermiddagen.

Degerfors - AIK

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Medan Degerfors desperat behöver samla poäng för att klättra i tabellen så utmanar AIK om serieledning. Det är botten mot toppen som möts under söndagen och gästerna är såklart stora favoriter då de besöker Stora Valla.

AIK är obesegrade i åtta raka matcher, varav sex av dessa har varit vinster. Så som Gnaget har spelat under vårsäsongen så tillhör de definitivt en av guldfavoriterna och under uppehållet så har de passat på att säkra John Guidettis signatur. Det är en väldigt tung värvning i allsvenska mått mätt och med tanke på Jordan Larssons osäkra framtid kanske en nödvändig sådan.

Det är alltid svårt att veta huruvida formen håller i sig över ett längre landslagsuppehåll, men hittills så har AIK:s form varit väldigt bra efter att de har satt sin backlinje och Erick Otieno har spelat upp sig igen. Två raka kryss i de tre senaste omgångarna har dock gjort att Häcken tagit ikapp i tabellen med en match mindre spelad, så de har inte råd att släppa på gasen.

Förra säsongen så hade AIK en hel del problem på bortaplan. De är fortfarande starkare hemma, men de har spelat mycket bättre på resande fot hittills och mot ett motstånd som Degerfors ska de kunna lösa biffen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongen ser ut att bli svår för Degerfors

Degerfors säsong hittills har varit betydligt tyngre och det har inte varit mycket som pekat på att de kommer att klara sig kvar i allsvenskan. De vann däremot båda matcherna mot sina bottenkonkurrenter Sundsvall och Helsingborg, vilket var oerhört viktigt och har gett dem en livlina. Trion i botten är dock rätt avsågade med fem poäng upp till Varberg redan och slaget om 14:e-platsen kommer nog att bli en tuff sådan.

Bortsett från dessa två vinster så har de inte lyckats skrapa ihop ett enda poäng i de resterande åtta matcherna. Försvarsspelet har varit bedrövligt vid många tillfällen och de saknar spetsen offensivt för att väga upp för sitt försvar utan Victor Edvardsen.

Jag förväntar mig att AIK borde vinna detta förhållandevis bekvämt och att de kommer att kontrollera matchbilden. Men AIK är inte laget som dundrar in tre-fyra mål när matchbilden ser ut som de vill, därmed kombinerar vi ett spel på den raka tvåan med under 3,5 mål för 2.40 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK & under 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: