5 maj 2018 Hammarby GIF Sundsvall speltips Allsvenskan

Speltips Degerfors – Hammarby 21/4: Toppen mot botten

Hammarby jagar fjärde raka segern då de gästar Degerfors på Stora Valla under torsdagskvällen.

Det är toppen mot botten som möts i den fjärde omgången då Degerfors och Hammarby drabbar samman på Stora Valla. Degerfors har inlett säsongen med tre raka förluster medan Hammarby har gjort det motsatta och toppar tabellen med nio poäng av nio möjliga hittills.

Motståndet har kanske inte varit det tuffaste för Hammarbys del än så länge, men full pott är full pott och klubben verkar andas optimism i nuläget. Martí Cifuentes har fått en drömstart på sin sejour i Hammarby efter att först ha tagit sig till final i Svenska cupen och därefter ha inlett säsongen på det här viset.

Känslan är att Hammarby känns mer stabila defensivt under Cifuentes än vad de har gjort under senare år. Det är kanske lite tidigt att säga men Bajen verkar så smått ha gått mot en resultatinriktad fotboll snarare än den tungt framåtlutade anfallsfotbollen som ofta resulterade i mycket mål åt båda hållen.

Det ska bli väldigt intressant att se hur Hammarby klarar av tuffare matcher framöver och huruvida de kan vara med och utmana om titeln på riktigt i år. Resultatet mot ett Mjällby som har imponerat hittills var ett gott betyg för laget som har en väldigt bra chans att bättra på sin svit mot ett Degerfors som inte har övertygat hittills.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En tuff säsong väntar för Degerfors

Degerfors kliver in i den nya säsongen utan några egentliga förväntningar på dem. Många har tippat dem som tabelljumbo inför säsongen där de nu får klara sig utan sin skyttekung Victor Edvardsen.

De har inlett säsongen med tre raka förluster mot Djurgården, Häcken och Kalmar, och ställs nu inför ännu en tuff match mot Hammarby. Med tanke på motståndet hittills så behöver de kanske inte vara alltför oroliga ännu, men att det kommer att bli en tuff säsong är nog alla medvetna om.

I de två inledande matcherna visade de i alla fall att de kunde ställa till det för större klubbar och Djurgården hade en del problem. Mot Häcken var de dessutom väldigt nära att få med sig säsongens första poäng men fick snopet gå tomhänta ur mötet.

Hammarby känns dock lite för starka i nuläget för att Degerfors skulle kunna stå emot deras vassa offensiv. Mycket pekar på att Degerfors tyvärr kommer att få vänta ännu en omgång på sina första poäng och för 1.73 hos Campobet spelar vi på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: