25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Degerfors – Malmö 29/5: Dags att vända trenden

Degerfors välkomnar cupmästarna Malmö till Stora Valla i den sista omgången inför sommaruppehållet under söndagen.

Det är två lag som det inte gått särskilt bra för i ligaspelet än så länge som drabbar samman under söndagen, även om det såklart finns helt skilda förväntningar på klubbarna. Degerfors slåss nere i bottenstriden som väntat medan Malmö har åkt på tre raka förluster och är längre favoriter att försvara sin titel.

Men i torsdags så säkrade de i alla fall säsongens första titel då de besegrade Hammarby i svenska cupen. Malmös absurda skadeläge har i deras två senaste matcher klarnat upp en hel del och det har varit två rätt starka elvor som har ställts på plan både i matchen mot Häcken och mot Bajen.

I cupfinalen så dock Hammarby det bättre laget sett över 90 minuter, men MFF gick in med en tydlig defensiv matchplan som gav utdelning. Stockholmarna kom inte till många lägen under matchen, utöver de omstridda straffsituationerna som uppstod i Malmös straffområde. Men Malmö höjde sig i förlängningen och var de kyligare av de två i straffläggningen.

Titeln var nog oerhört viktig för Milos Milojevic vara eller icke vara i klubben framöver. För Malmö har helt enkelt inte levererar i den mån vi är vana vid att se, alldeles oavsett skadeläget. Anders Christiansen och Oscar Lewicki är fortsatt borta, men nu väntar ett lite lättare spelschema efter sommaruppehållet och Milojevic har chansen att säkra några trepoängare för att lugna supportrar och medier.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tung uppgift för Degerfors

Degerfors krigar på i botten och mötte Varberg i den senaste omgången där de föll snöpligt genom ett sent avgörande på frispark från Albin Winbo. Varberg tog ledningen genom ett sanslöst mål från Gideon Mensah i första halvlek, men drog på sig ett tidigt rött i andra, vilket gjorde att Degerfors fick chansen att kvittera kort därefter.

Gästerna var dock långt ifrån dominanta trots ett numerärt övertag och var själva tvungna att dra på sig ett rött i slutminuterna för att stoppa ett friläge. Det innebär att mittbacken Sebastian Ohlsson kommer att vara avstängd även inför matchen mot Malmö.

Degerfors har i alla fall visat lite prov på förbättring genom två blytunga segrar mot sina bottenkonkurrenter i de två föregående omgångarna. Men utöver det så har det varit sju förluster och delad sämst målskillnad i serien. Det är svårt att se dem rubba ett Malmö i behov av att bevisa sig. Skåningarna måste underprestera för att Degerfors ska ha en chans.

Varken Malmö eller Milojevic har råd med annat än tre poäng här och för 1.51 gånger pengarna hos Bethard tycker jag att det är värt att spela på den raka tvåan.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner
Odds: 1.51
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: