Långtidsspel Allsvenskan 2017

Speltips Djurgården – Degerfors 4/4: Favoriten håller

Topptippade Djurgården ställs mot Degerfors i premiäromgången av Allsvenskan 2022. Matchen spelas måndagen den 4 april med avspark kl 19:00.

Djurgårdens IF slutade på en tredje plats i Allsvenskan förra säsongen och förväntas tillhöra toppen av tabellen även i år. Stommen i laget finns kvar och man spetsat truppen med klasspelare som Victor Edvardsen, Pierre Bengtsson och Sead Haksabanovic (fram till sommaren).

Av insatserna i Svenska Cupen att döma finns det anledning att tro något annat än att Djurgården kommer kunna utmana om en topplacering. Man vann sin grupp och slog Kalmar borta i kvartsfinalen. Därefter svarade man för en övertygande insats mot Malmö FF i semifinalen där man, trots det, föll med 1-0.

Magnus Eriksson tvingades då utgå tidigt efter en tuff smäll, men ska nu vara fit for fight. Detsamma gäller viktige mittbacken Hjalmar Ekdal som klev av i genrepet där man föll med 2-0 mot FC Honka.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den svåra andra säsongen

För Degerfors del har mycket av försäsongssnacket handlat om hur man ska kunna klara sig utan Edvardsen. Nu ställs man direkt mot sin forne skyttekung och det blir säkerligen en speciell match för Djurgårdens profilvärvning.

Degerfors klarade, med nöd och näppe, kontraktet som nykomlingen förra säsongen och nu stundar det som brukar kallas för den svåra andra säsongen. Under försäsongen och Svenska Cupen har Degen blandat och gett och det finns nog anledning att tro att den här säsongen kommer att bli än tuffare än den förra.

Förra säsongen var Degerfors ofta bättre mot de bättre lagen och det gäller även mötena mot Djurgården. När de senast möttes på Tele2 vann Järnkaminerna med 3-2 i en match som kunde ha gått åt båda håll. Mötet på Stora Valla vann Degerfors med 2-0 i en match som blev Edvardsens stora show.

Djurgården är nu klara favoriter inför den här matchen och jag kan inte se några rimliga argument som talar emot den saken. Degerfors kommer visserligen från ett lysande genrep där man slog rivalen Örebro med 5-0 medan Djurgården svarade för ett bottennapp. De resultaten drar jag dock inga större växlar av.

Djurgården är det bättre laget på nästan alla positioner och jag tror att Degerfors går en tuff premiär och en svår säsong till mötes. Mitt spel blir Djurgården -1.25 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1.25 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 4 april 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: