Speltips Elfsborg Degerfors

Speltips Elfsborg – AIK 10/7: Framåtlutat

Viktiga poäng står på spel när IF Elfsborg gästas av AIK i Allsvenskan. Matchen spelas söndagen den 10 juli 2022 med avspark kl 15:00.

Elfsborg – AIK

Allsvenskan
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Elfsborg är inne i ett tufft spelschema med en rad matcher som kan avgöra om de kommer haka på i toppstriden eller hakas av. Senast mötte man Häcken och härnäst väntar AIK följt av Hammarby och därefter Molde i kvalet till Conference League.

I omstarten av Allsvenskan för två veckor sedan kunde Elfsborg till slut vinna med klara 4-1 hemma mot Varberg. I söndags spelade man sedan 1-1 borta mot serieledarna Häcken, ett resultat som man nog får vara ganska nöjda med med tanke på motstånd och matchbild.

Efter 12 spelade matcher har Elfsborg tagit 19 poäng. Man har därmed ett litet glapp upp till topptrion, men där har AIK och Djurgården en match mer spelad.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ingen är nöjd med kryss

AIK har tagit 24 poäng på 13 matcher, men trenden är inte den mest positiva. Sedan återstarten har man bara tagit en poäng på två matcher och ser vi till deras fem senaste så har det bara blivit en seger.

I väntan på John Guidetti har det sett ganska trubbigt ut framåt i de två senaste matcherna. Efter uppehållet fick man bara med sig 1-1 från bortamötet mot Degerfors och förra helgen åkte man på en oväntad hemmaförlust mot Mjällby. Gästerna försvarade sig lågt och tog tillvara på en möjlighet som man bjöds på av AIK:s backlinje och det räckte för att vinna med 1-0.

Förra säsongens möten mellan Elfsborg och AIK talar emellertid till de sistnämndas fördel. Senast de möttes på Borås Arena i höstas så vann AIK med 4-2 och mötet Friends slutade 1-0 till hemmalaget.

Förutsättningarna är dock jämna inför den här matchen. Elfsborg gäller som knappa favoriter då ett spel på att Borås-laget vinner ger omkring 2.25 gånger insatsen.

Elfsborg är hemmastarka, det understryks inte minst av det faktum att man har bäst xG-värde (2.19) i hela Allsvenskan på hemmaplan. Samtidigt har AIK näst bäst xG (1.91) av alla lag på bortaplan.

Jag tror att vi kommer att få se två framåtlutade lag även i den här matchen där ingen lär vara speciellt nöjd med ett kryss. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:00, söndag 10 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: