Speltips Elfsborg Degerfors

Speltips Elfsborg – GIF Sundsvall 25/4: Klasskillnad

Elfsborg har mycket att bevisa då de välkomnar nykomlingen GIF Sundsvall till Borås Arena under måndagskvällen.

Säsongsinledningen har inte riktigt gått enligt planerna för Jimmy Thelins Elfsborg än så länge. Efter fyra omgångar sitter de på fyra poäng, bara en poäng mer än Sundsvall i nuläget. Nu är de pressade att börja rada upp lite trepoängare och de har en väldigt fin chans till det nu när de möter Sundsvall och Degerfors i två raka matcher.

Efter en inledande besvikelse mot Mjällby där Elfsborg såg riktigt håglösa ut så såg boråsarna bättre och bättre ut för varje spelad halvlek i de kommande matcherna. Ett kryss borta mot Malmö och en väldigt övertygande seger med 4-1 hemma mot Värnamo var ett bra svar på tal efter en dålig inledning.

Men så i senaste omgången så gick de återigen på en mina och förlorade borta mot Helsingborg med 0-1. De lyckades inte få in en kvittering trots många fina chanser, inte minst straffen som räddades.

På hemmaplan mot ett svagare motstånd så lär de dock kunna studsa tillbaka igen med en ny trepoängare. De är nu pressade att vinna för att inte halka för långt efter de andra topplagen då poängskörden har varit mager hittills.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundsvall tog en efterlängtad trepoängare

Det har verkligen inte varit en lätt start på säsongen för nykomlingen Sundsvall. Efter det tunga beskedet om Linus Hallenius långvariga skada så blev de i stort sett borträknade redan innan säsongen hade börjat. Pontus Engblom kommer att få bära Sundsvalls offensiv på sina axlar under säsongen.

De inledande matcherna pekade också åt det håll som många befarat och de hade inte mycket att säga till i några av deras tre inledande förluster. Men i onsdags så kom säsongens första poäng i form av en överraskande och blytung vinst mot Kalmar.

Matchen stod länge och vägde, men ett vackert avslut från distans från Pontus Engblom gav hemmalaget ledningen i den 90:e minuten till hemmapublikens stora glädje. Glädjen riskerar dock att bli kortvarig då möten mot Elfsborg och AIK väntar härnäst, men tre poäng lär de vara oerhört nöjda med från mötet mot Kalmar.

Som vi har sett i de två inledande matcherna så har Sundsvall blivit överkörda på mittfältet och motståndarna har kontrollerat matchen helt. Nu lutar sig Elfsborg sällan mot stort bollinnehav, men de lär inte ha några problem att komma till bra lägen mot ett av ligans svagaste försvar. Elfsborg har en del att bevisa och jag tror att det kan rinna iväg här mot Sundsvall. För 2.16 gånger pengarna hos Expekt så spelar vi därmed på Elfsborg med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elfsborg -1,5 asian
Odds: 2.16
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: