Speltips Elfsborg Degerfors

Speltips Elfsborg – Mjällby 4/4: Framåtlutat

IF Elfsborg och Mjällby AIF drabbar samman i premiäromgången av Allsvenskan 2022. Matchen spelas måndagen den 4 april med avspark kl 19:00 på Borås Arena.

IF Elfsborg har två raka säsonger med toppstrid bakom sig. Förra säsongen lyckades man till slut inte slå sig in bland de tre bästa utan blev fyra, men utan tvekan är man en klubb som mår väldigt bra.

Jimmy Thelin har getts tid och förtroende och den investeringen har betalat tillbaka. Både i form av goda resultat på planen och i form av spelarförsäljningar som stärkt ekonomin.

Insatserna på försäsongen och i Svenska Cupen talar inte i någon annan riktning än att Elfsborg är ett lag som kommer vara att räkna med även i år. Man föll visserligen semifinalen mot Hammarby på bortaplan men man slog, bland annat, rivalerna IFK Göteborg och Degerfors i gruppspelet.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mjällby bjuder upp till dans

Mjällby AIF räddades till stor del av Anders Torstenssons tillträde och den effekt han fick på laget under höstdelen av förra säsongen. Sedan han tog rodret spikade man igen bakåt och kunde till slut ta en nionde plats i Allsvenskan 2021.

Den här säsongen har man fått bygga om en hel del. Ny tränare är Andreas Brännström och därtill har man tappat en handfull bärande spelare från förra säsongen. Under försäsongen och Svenska Cupen har man, trots det, gjort ganska bra resultat och är faktiskt obesegrade efter nio cup- och träningsmatcher.

Senast de här lagen möttes i Allsvenskan i höstas segrade Mjällby hemma med hela 4-0. Vårens möte på Borås Arena vanns av Elfsborg med 1-0.

Elfsborg gäller nu som ganska klara favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.57 gånger insatsen. Det mesta talar för en hemmaseger, men Mjällby är svårslagna och kommer sannolikt stå upp väl här.

Brännström är en mer offensivt inriktat tränare med mer fokus på bollinnehav jämfört med Torstenssons MAIF. Det bör tala för att man kommer ta lite mer risker i sitt spel och jag tror inte att deras matchplan är att parkera bussen i den här bortamatchen.

Sammantaget gör detta att jag tror på en mer öppen matchbild där det kommer göras ett par mål. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 4 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: