speltips svenska cupen rekar odds betting

Speltips Häcken – Djurgården 24/7: Seriefinal

Söndagen bjuder på en högintressant seriefinal mellan Häcken och Djurgården på Bravida Arena.

Omgångens höjdpunkt är utan tvekan detta stormöte med ligaledningen på spel och alla blickar lär riktas mot Hisingen då matchen drar igång framåt kvällen på söndag. Häcken toppar tabellen med 31 poäng och en match mindre spelad, men Djurgården har sex raka vinster, varav fem av dessa i ligaspelet, och går som tåget just nu.

Häcken har nu elva matcher som obesegrade och har efter två kryss mot Hammarby och Elfsborg återigen hittat tillbaka till vinnarspåret. De vände och vann mot Mjällby för två omgångar sedan och körde över Sundsvall med 5-1 på NP3 Arena i den senaste omgången.

Det var en riktig uppvisning som Sundsvall där Häcken tryckte ned plattan i mattan och visade att Djurgården inte är det enda laget som kan köra av sina motståndare med stor marginal.

I veckan så har dock Häcken sålt yttermittfältaren Leo Bengtsson till Aris Limassol, trolig ersättare blir Ali Youssef eller Blair Turgott som Häcken har hämtat in från Östersund.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården går som tåget

Allsvenskans kanske formstarkaste lag behöver göra sig redo för en tuff seriefinal på söndagen efter att ha varit nere i Kroatien och spelat kval till Conference League mot Rijeka i torsdags. De vann matchen efter att ha vänt ett underläge till en 2-1-vinst och har ett bra utgångsläge inför returen på Tele2 på onsdag.

Utöver det så har de även fem raka vinster i ligan. Fyra av dessa matcher må vara mot lag i bottenskiktet av tabellen, men de har skött det galant och dessutom hunnit med att slå Hammarby i derbyt i början av månaden.

Stockholmsklubben går som tåget för tillfället, men Häcken borta är verkligen ingen lätt match och de lär rimligtvis vara påverkade efter den viktiga matchen nere i Kroatien under veckan. Det är svårt att utlysa någon klar favorit inför matchen och spelbolagen håller det även som en väldigt jämn match med minimal fördel för gästerna.

Vad som däremot går att sia om är att det förmodligen lär bli rätt mycket fart och fläkt i matchen. Det är allsvenskans två bästa offensiver som ställs mot varandra, samtidigt som Häcken inte har hållit nollan i en enda match under säsongen hittills. För 1.86 hos Expekt så kombinerar vi därmed spelen över 2,5 mål med att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & Båda lagen gör mål
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: