Speltips Häcken – Helsingborg 8/8: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 8 August 2022

Häcken möter nästjumbon Helsingborg under måndagen i hopp om att börja plocka trepoängare igen.

Häcken - Helsingborg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Häcken har tappat serieledningen under de senaste omgångarna, men är fortsatt bara en poäng bakom serieledande Djurgården inför omgången. De får ett rätt tacksamt motstånd i form av Helsingborg och bör kunna studsa tillbaka med en trepoängare.

Hisingsklubben hade ett gyllene läge att koppla ett grepp om ligatiteln i deras senaste hemmamatch mot Djurgården, som behöver fokusera på Europaspel också. Men Häcken tappade sin ledning och förlorade, vilket de följde upp med en helt galen match mot Elfsborg som slutade 4-4 i förra omgången.

De har alltså inte vunnit på ett par matcher nu, trots att Alexander Jeremejeff stått för fyra mål under de två senaste omgångarna. Det faktum att de inte har hållit en enda nolla hittills på säsongen har inte varit ett särskilt stort problem tidigare, men frågan är ifall det håller om de nu ska satsa på titeln.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helsingborg är fortsatt utan Loeper

Gästerna hade spelat en match mer och stod således över helgens omgång. De har därmed fått två veckors vila sedan den väldigt tunga segern hemma mot Sundsvall, vilket gör att de inte längre är tabelljumbo.

Bottenstriden är oerhört jämn i nuläget då både Sundsvall och Helsingborg står på tio poäng och Degerfors är precis ovanför på elva. Varje poäng är värd sin vikt i guld i det här läget, men det kommer inte att bli lätt att försöka få med sig något från Bravida Arena på måndag.

Offensiven har varit ett stort problem för HIF som har minst antal mål framåt i hela allsvenskan. Anthony van den Hurk har inte producerat mål som de hade hoppats på och William Loeper, som stod för många assist i fjol, har varit både skadad och avstängd under stora delar av säsongen. Loeper har nu en match kvar som avstängd innan han återvänder till truppen och samtidigt så har Helsingborg värvat in Arian Kabashi i veckan för att förstärka offensiven.

Det brukar i alla fall bli rätt målrikt när Häcken spelar, vilket den senaste omgången inte minst vittnar om, och därför kombinerar vi ett spel på Häcken med över 2,5 mål för 1.83 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Häcken & över 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: