speltips svenska cupen rekar odds betting

Speltips Häcken – IFK Göteborg 17/4: Göteborgsderby

Redan i tredje omgången bjuds vi på säsongens första derby i form av Häcken mot IFK Göteborg under påskdagen.

Inget av lagen är några förväntade topplag i år, men båda Göteborgsklubbarna har fått en fin start på säsongen och är med i toppen efter de två första omgångarna. Nu väntar ett derby där båda lagen har chansen att hänga på Hammarby i toppen med full pott efter tre omgångar.

Häcken inledde väldigt övertygande genom att slå AIK med hela 4-2 hemma på Bravida Arena. Efter två tidiga mål så var AIK på bakfoten under hela matchen och det fanns gott om positiva saker att hämta från öppningsmatchen. Alexander Jeremejeff nätade tre gånger och det unga nyförvärvet Oscar Uddenäs såg bra ut på sin kant.

Den uppföljande matchen mot Degerfors var inte alls lika imponerande och även Häcken styrde mycket av spelet så var känslan att matchen lika gärna hade kunnat sluta med en vinst för Degerfors.

Jeremejeff missade matchen senast mot Degerfors tillsammans med Leo Bengtsson som båda blev sjuka innan helgen. Men de lär nog båda vara återställda inför derbyt, vilket såklart är viktigt för Häcken.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta blir ett test för Blåvitt

Även Blåvitt har som sagt fått en fin start på säsongen efter två uddamålsvinster mot nykomlingarna Värnamo och Helsingborg. IFK Göteborg har inte direkt kontrollerat någon av matcherna, men har varit vassare i avsluten och på så sätt fått full pott hittills.

Det har varit individuell briljans som har varit skillnaden för Göteborg. Marcus Berg har fått en smakstart med två mål och en oerhört läcker assist i öppningsmatchen än så länge och lär vara en oerhört viktig poängspelare för sitt Blåvitt under året.

Häcken blir ett klart steg upp i svårighetsgrad i jämförelse med vad de har mött hittills under säsongen och det kommer att bli väldigt intressant att se hur Blåvitt mäter sig med sina stadsrivaler.

Häcken må ha imponerat mer hittills, åtminstone i öppningsmatchen, men med IFK Göteborgs spelarmaterial så kan de säkerligen vara med och hota samtliga bra lag på rätt dag. I ett derby kan dessutom vad som helst hända, så resultatmässigt så är det inte en helt lätt match att sia kring. Båda lagens styrkor ligger dock offensivt och med både Jeremejeff tillbaka och Berg i fin form så kan det mycket väl bli ett målrikt derby. För 1.86 hos Bethard spelar vi därmed på över 2,5 mål.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: