Speltips Hammarby – Häcken 26/6: Söndagens höjdpunkt

Axel Sjödin Publicerat: 26 June 2022

Allsvenskan drar igång igen med en smäll då Hammarby och Häcken möter varandra i en intressant toppmatch.

Hammarby - Häcken

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två potentiella guldkandidater gör upp om tre viktiga poäng i toppstriden på Tele2 under söndagseftermiddagen. Hammarby inledde vårsäsongen bäst, men har tappat lite momentum medan Häcken har ångat på genom hela maj och har sett riktigt bra ut.

Under uppehållet så har Hammarby blivit av med både Williot Swedberg till Celta Vigo och Mayckel Lahdo AZ Alkmaar. Den förstnämnde har tveklöst varit en av lagets bästa spelare under vårsäsongen, så det är absolut ett stort tapp. Men ifall Hammarby kan använda de pengar de fått in genom att sälja sina unga talanger så bör de verkligen kunna förstärka laget inför en eventuell guldsatsning.

Men just nu så är det alltså ett försvagat Hammarby som går in i det väldigt viktiga mötet mot Häcken. Astrit Selmani har inte riktigt kommit igång, men utan Swedberg med i truppen så är det andra spelare som behöver kliva fram om Hammarby ska hänga kvar i toppen.

Senast de båda lagen möttes i svenska cupen så körde Hammarby över Häcken med klara 4-0 men det är trots allt helt andra förutsättningar inför den här matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Häcken har spelat väldigt bra

Hisingsklubben kliver in i söndagens stormatch som serieledare med fem raka vinster i ryggen. Det var det inte många som trodde inför säsongsstarten. Per Mathias Högmo har verkligen fått igång laget på ett fantastiskt sätt, trots att de hade tappat flera nyckelspelare från tidigare upplagor av Häcken inför säsongen.

De spelar ett sprudlande anfallsspel och Alexander Jeremejeff bara öser in mål. Han leder skytteligan med ett stort försprång med sina tio mål hittills och tyvärr för Häckens del så är det nog en tidsfråga innan han drar till en utländsk liga. Men så länge han är kvar i laget så ser Häcken otroligt vassa ut och det ska bli intressant att se hur de klarar söndagens tuffa test.

Senast de båda lagen möttes så fick Häcken som sagt stryk på Tele2 med 0-4, men sedan dess så har de verkligen spelat upp sig och har fått spelet att sitta. De bör ha en mycket bättre chans att få med sig poäng hem från huvudstaden den här gången.

Hammarby är starka hemma, men har ett lite väl tungt favoritskap hos spelbolagen i min mening. Ett försvagat Bajen i väldigt oklar form kan nog få problem mot detta Häcken och därmed spelar vi på dubbelchansen X2 för 1.88 hos Expekt till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV:  kanalfem logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: