Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Hammarby – Helsingborg 2/4: Premiär!

Hammarby och nykomlingen Helsingborg gör upp i premiärmatchen av Allsvenskan 2022. Matchen spelas lördagen den 2 april med avspark kl 15:00 på Tele2 Arena.

Hammarby IF svarade för en sämre första halva av förra säsongen. Under Milos Milojevics ledning kunde man sedan successivt höja sig under hösten och det gav till slut en femte plats i Allsvenskan 2021.

Ej att förglömma är emellertid att Bajen vann en en titel då man säkrade cup-guldet i våras under Stefan Billborns ledning. Den här säsongen har man återigen gett sig chansen att nå ett Europa-spel då man kvalificerat sig för finalen av Svenska Cupen där man ställs mot Malmö FF.

Tränarfrågan blev plötsligt ett bekymmer då Milojevic-gate briserade i vintras, men man ser ut att ha hittat en väldigt bra lösning i Marti Cifuentes. Han har fått en drömstart i och med framgångarna i cupspelet och nu ska det bli mycket intressant att se hur långt det kan bära i Allsvenskan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helsingborg får det tufft

Helsingborgs sejour i Superettan blev bara ett-årig, men det var inte direkt något problemfritt återtåg vi fick se förra säsongen. Med nöd och näppe lyckades man till slut knipa tredjeplatsen, vilket innebar ett kvalspel mot Halmstad. Även där hade man marginalerna på sin sida då man lyckades vända på steken i de sista minuterna av det andra mötet på Örjans Vall.

Hursomhelst är Helsingborg tillbaka i Allsvenskan och de är en klubb som ”hör hemma” i den här serien. Erfarenhet finns i organisationen, i Jörgen Lennartsson på tränarbänken och i spelare som Rasmus Jönsson, Anthony van den Hurk och nyförvärvet Albert Ejupi.

Helsingborg har dock inte matchats i Svenska Cupen och det kan förstås vara en nackdel här då Hammarby har känt på tävlingsmatch-pulsen. Det brukar heta att man inte vill möta en nykomling i premiären men här tror jag att det kan vara en fördel av ovan nämnda anledning.

Hammarby ser ut att ha något bra på gång under Cifuentes ledning och jag räknar med att de kommer gå ut stenhårt med full ös framåt från start. Helsingborg imponerade inte på mig förra säsongen och detta är deras första tävlingsmatch sedan kvalet mot Halmstad. Att de skulle ha tagit några stora steg framåt sedan dess har jag svårt att se.

Mitt spel blir att Hammarby leder i halvtid och vinner matchen till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halvtid/Fulltid Hammarby/Hammarby
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 2 april 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: