Speltips Hammarby IFK Göteborg 25 juni 2020

Speltips Hammarby – Sirius 20/10: Guldvittring

Hammarby har fått guldvittring och är starka favoriter att ta tre poäng då Sirius gästar Tele2 under torsdagen.

Hammarby - Sirius

Allsvenskan
Hämta upp till 1250 spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hur det slutar mellan AIK och Häcken under onsdagen kommer att ha en väldigt stor påverkan på vad som står på spel i den här matchen. Hammarby är fem poäng bakom guldfavoriterna Häcken i nuläget, men har ett klart mer överkomligt spelschema i de sista omgångarna, vilket kan öppna upp för dramatik ända in i slutet.

Med tanke på hur oerhört jämn tabellen är i nuläget, där Bajen bara har två poäng ned till femteplacerade AIK, så gäller det dock att hålla tungan rätt i mun. Ett misstag här kan kosta en Europaplats och de sista fyra omgångarna kommer att vara fyllda av spännande matcher med mycket på spel.

Hammarby har i alla fall spelat bra på senaste och vann övertygande mot Mjällby borta senast, i en match de annars ofta har haft problem med. Matchen mot Varberg dessförinnan var också övertygande och generellt sett så har de spelat bra mot sämre motstånd, vilket är en positivt tecken med tanke på det spelschema de har kvar.

Att de är med i guldstriden utan att ha vunnit en enda match mot något av de andra lagen i topp sex i tabellen är dock unikt. Men det säger också något om hur bra Hammarby har varit i matcher som de borde vinna, likt den på torsdag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formen har inte alls varit bra för Sirius

Gästande Sirius tog en tung vinst i helgen, vilket kan ha varit tillräckligt för att slippa sugas in i bottenstriden av ett formstarkt och jagande Degerfors. Norrköping besegrades med 2-0 och även om resultatet kanske inte helt återspeglade matchbilden så lär Uppsalaklubben vara väldigt nöjda med sina tre poäng och att de lyckades bryta den åtta matcher långa svit utan vinst som de var mitt uppe i.

Det lär dock bli betydligt tuffare då de besöker Tele2 mot ett hungrigt Hammarby som lär sätta foten på gasen direkt. Sirius har inte haft det lätt för att stå upp mot topplagen med en skicklig offensiv såsom Hammarby. Senast lagen möttes så förlorade Sirius hemma på Studenternas med klara 0-3 och med tanke på hur Sirius har sett ut under hösten så finns det inte mycket som tyder på att de skulle göra särskilt mycket bättre ifrån sig nu.

Med så mycket på spel så tror jag att Hammarby kommer att vilja få till ett tidigt mål och starta i ett högt tempo. Det raka spelet på ettan är alldeles för lågt för att vara intressant, men ett spel på Hammarby halvtid/fulltid för 1.80 hos Bet365 är inte alls dumt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby halvtid/fulltid
Odds: 1.80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: