Speltips Hammarby – Sundsvall 7/8: Ska vara tre poäng

Axel Sjödin Publicerat: 6 August 2022

Hammarby behöver ta nya tag då de möter tabelljumbon Sundsvall hemma på Tele2 under söndagen.

Hammarby - Sundsvall

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby är fortsatt med i toppstriden där de har tre poäng upp till serieledande Djurgården. Saker och ting gick inte riktigt som planerat förra helgen, men de får en ny chans att säkra tre poäng då bottenlaget Sundsvall gästar Stockholm och Tele2.

Det har alltså blivit två förluster mot Värnamo och nykomlingen verkar ha blivit ett boogeylag för Bajen. Trots en stor press mot motståndarmålet och flera vassa chanser så ville bollen inte in och istället så var det Marcus Antonsson som gav gästerna ledningen. Nahir Besara skulle kvittera i matchens slutminuter på en högst tveksamt dömd straff, men Antonsson hann slå till återigen på ett riktigt drömanfall och spikade därmed resultatet 2-1 i den 93:e minuten.

Hammarby hade dessförinnan sett riktigt bra ut med tre raka 3-0-segrar och det var nog inte många som trodde att Värnamo skulle få stopp på den sviten. Men Hammarby bör kunna studsa tillbaka mot Sundsvall som kollapsar med jämna mellanrum.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundsvall släpper fortsatt in för mycket mål

I och med Degerfors oväntade vinst hemma mot Kalmar i den förra omgången så är det nu GIF Sundsvall som har övertagit positionen som tabelljumbo. Det är dock fortfarande oerhört jämnt nere i botten, men trots detta så börjar det onekligen att se mörkt ut för Sundsvalls del.

De har nu tre raka förluster i bagaget, där 0-1-förlusten mot Helsingborg för två omgångar sedan såklart väger extra tungt. De har förlorat båda mötena mot sina två konkurrenter nere i bottenstriden hittills och avslutningen på augusti där de möter Helsingborg och Degerfors i två raka omgångar kan mycket väl bli avgörande för hur säsongen slutar.

Försvarsspelet är fortsatt ett väldigt stort problem och de har dragit ifrån rejält nu i kolumnen med insläppta mål då de nu har passerat 40-gränsen. Ett revanschsuget Hammarby på Tele2 torde vara det sista de vill möta i nuläget och det är svårt att se hur de skulle kunna återvända hem från huvudstaden med poäng till helgen.

Hammarby lär gå på full fart direkt för att historien mot Värnamo inte ska återupprepa sig här och därefter lär de nog inte släppa taget om matchen. Vi spelar därmed på ett halvtid/fulltids-spel på Hammarby för 1.53 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby halvtid/fulltid
Odds: 1.53
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: