Speltips Hammarby Varberg 2 juli 2020

Speltips Hammarby – Varberg 10/10: Bortasvaga

Hammarby IF behöver hitta tillbaka till vinnarspåret då man tar emot Varbergs BoIS i den 25:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 10 oktober 2022 med avspark kl 19:10.

Hammarbys dröm om SM-guld är fortsatt teoretiskt möjlig, men en förutsättning är förstås att man börjar vinna fotbollsmatcher igen. Visserligen har man ställts mot svårt motstånd på sistone, men man kommer nu till det här mötet med fem raka seriematcher utan vinst.

Hammarby har mött Djurgården, Häcken och Malmö i de tre senaste matcherna och samtliga de matcherna har varit jämna bataljer som slutat oavgjort. Var match för sig går det inte att kritisera Bajen, men sammantaget ringar det in problemet man haft när det kommer till att vinna mot de övriga topplagen.

Nu har man ett, på pappret, enklare spelschema framför sig och mot lagen på nedre halvan brukar Hammarby oftast leverera.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby vänder trenden

Varbergs BoIS fortsätter att kämpa på och fortsatt tar man tillräckligt med poäng för att hålla sig flytande ovanför kvalplatsen. Man har inte förlorat på fyra raka hemmamatcher och totalt har man spelat ihop 25 poäng på 24 matcher.

Förra helgen ställdes man mot ett Häcken med en hel del avbräck, vilket man lyckades utnyttja då man fick med sig ett kryss från den matchen. I hemmamatchen dessförinnan kunde man besegra AIK med 2-0.

På hemmaplan har Varberg varit starka, men på bortaplan har utdelningen varit betydligt sämre. I senaste bortamatchen föll man med 1-0 mot Värnamo och totalt har man endast tagit åtta poäng på bortaplan den här säsongen.

När Varberg tog emot Hammarby i slutet av juli var det ett skadeskjutet hemmalag som föll med klara 3-0. Joakim Persson desarmerade manskap hade inte mycket att komma med i den matchen och jag finner anledning att tro att man kommer få det minst lika tufft på Tele2 Arena. Jag räknar med att Bajen bryter sin vinstfria svit och jag tror att man gör det med viss marginal. Mitt spel blir Hammarby -1.5 (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby -1.5 (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:10, måndag 10 oktober 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: