31 mars 2019 helsingborg norrköping speltips allsvenskan

Speltips Helsingborg – Sundsvall 24/7: Blytunga poäng på spel

Helsingborg och GIF Sundsvall ställs mot varandra i ett oerhört viktigt möte för deras överlevnad i högstaserien.

Det är svårt att överdriva vikten av dessa inbördes möten mellan trion som har kämpat i botten sedan tabellen började sätta sig. Helsingborg har verkligen inte råd med att låta Sundsvall vinna detta och därmed sticka iväg till ett sexpoängsförsprång. Vinner de så tar de potentiellt två kliv upp i tabellen och är utanför direktnedflyttningsplatserna för första gången.

Men framförallt så lär båda dessa klubbar vilja undvika förlust till varje pris. Hittills har båda förlorat sina möten mot Degerfors och lär inte vilja ge bort fler treor till bottenkonkurrenter. Helsingborg borde kanske se sin chans här på hemmaplan, men tyvärr så är både Anthony van den Hurk och William Loeper avstängda inför helgens viktiga match.

De saknar alltså båda namnen från duon som bar deras offensiv i superettan ifjol och får försöka förlita sig på att Taha Ali hittar på någonting, vilket han inte har lyckats så bra med på det senaste.

Helsingborg såg åtminstone mer defensivt stabila ut i den senaste omgången då de spelade mållöst borta mot Varberg. Deras defensiva förstärkningar i form av Thomas Rogne som mittback och Häckens Alexander Faltsetas på mittfältet kan potentiellt bli lyckade.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundsvall har verkligen inte övertygat på bortaplan

Trots Häckens avstängningar så är nog Sundsvall också måna om att inte förlora på bortaplan och lär nog istället se sin chans i returmötet i slutet av augusti. Sundsvall har tagit nio av sina totalt tio poäng hemma på NP3 Arena och lär nog vara glada om de kan få med sig ytterligare en poäng på bortaplan när de gästar Olympias gräsmatta.

Senast fick de storstryk av Häcken när de kom på besök norrut, men utöver deras kollapser mot Djurgården och Häcken så har de trots allt tagit viktiga poäng sedan omstarten. De besegrade självaste Malmö hemma efter att ha vänt ett underläge och följde upp det med ett kryss borta mot Värnamo.

De har övertaget gentemot de andra bottenlagen och lär vara måna om att hålla undan dem. Helsingborg är stora favoriter hos spelbolagen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på Sundsvalls bortafacit, men jag tror att det kommer att bli en jämn och tillknäppt match. Underspelet är lite lockande här, trots Sundsvalls defensiva facit, men vi styr oss in på krysset istället för 4.15 gånger pengarna hos Expekt. Det är bra odds för en match med två lag som saknar offensiv spets och där ingen vill förlora.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X – Oavgjort
Odds: 4.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: