Speltips IFK Göteborg AIK 2 juli 2020

Speltips Kalmar – AIK 7/8: Målsnålt

Kalmar välkomnar AIK till Guldfågeln Arena i ett på förhand väldigt jämnt möte under söndagen.

Dessa båda lag mötte varandra för bara tre omgångar sedan och då var det AIK som gick segrande med 1-0, men Kalmar var oerhört nära en kvittering framåt slutet. Vi kan nog förvänta oss ännu en jämn och målsnål match när de möts nere i Småland.

Kalmar föll tungt senast borta mot Degerfors där de förlorade med 1-2 och därmed tappade häng på topplagen. Henrik Rydströms mannar hade ett enormt övertag i bollinnehav som landade på 75% och borde nog kunna ha gjort mer för att få hål på Degerfors.

Men smålänningarna har återkommande haft problem med just målskyttet och de har inte riktigt den vassa målgörare som kan ta dem till nästa nivå. Att mittfältaren Oliver Berg leder den interna skytteligan på fyra mål säger en hel del om hur Kalmars spel har sett ut under året.

Inför den här matchen så har de dessutom både Simon Skrabb och Nahom Girmai Netabay avstängda, vilket såklart är ett stort avbräck i ett möte de behöver vara hundraprocentiga för att gå för vinsten.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AIK bör vara strået vassare på söndag

Gästande AIK har haft fokus på Europaspel under de senaste veckorna där de först lyckades vända dubbelmötet mot Vorskla och vinna på övertid. Därefter spelade de öppningsmötet mot nordmakedonska Shkendija i torsdags i ett möte som slutade 1-1 efter att AIK åkte på ett baklängesmål direkt.

De kommer såklart att behöva ha returen mot Shkendija i bakhuvudet nu under helgen, men AIK har trots allt sett rätt bra ut och har ännu inte visat några tecken på att det tuffa spelschemat har börjat ta ut sin rätt.

Kalmar är dock alltid en tuff nöt att knäcka, men AIK borde ha ett svagt övertag med tanke på Kalmars avstängningar samt att de har mer spets och en bättre trupp överlag. Med det sagt så förväntar jag mig återigen en målsnål och jämn match där fördelen ligger aningen hos gästerna. Ett kombinationsspel på dubbelchans X2 kombinerat med under 3,5 mål borde ha bra möjligheter att sitta och för 1.77 hos Lucky Sports så är det klart spelvärt i min mening.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 3,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: