Speltips Kalmar - Elfsborg 13/7 2020

Speltips Kalmar – Mjällby 20/10: Fortsätter att vinna

Kalmar möter ett formsvagt Mjällby på Guldfågeln Arena i hopp om att kunna vinna mark i striden om Europaplatserna.

Med fyra omgångar kvar att spela av allsvenskan så är Kalmar i allra högsta grad med och slåss om topp tre-positionerna. I skrivande stund så befinner de sig bara en poäng bakom Djurgården på tredje plats och är inte långt ifrån att stå för en fantastisk bedrift.

Med åtta raka ligamatcher utan förlust, där sex av dem har varit segrar, så är de ligans formstarkaste lag just nu. De har till och med lyckats få igång bortaspelet på riktigt nu i slutspurten, vilket de haft problem med tidigare under säsongen.

De fortsätter bara att leverera resultat under Henrik Rydström. Bortavinsten mot Elfsborg var väldigt tung och även om de kanske inte imponerade mot Värnamo i helgen så vann de med klara 3-1 ändå och fick med sig tre blytunga poäng.

Som den klubb som kanske har det mest överkomliga spelschemat kvar i toppstriden så gäller det att de fortsätter plocka treor mot Mjällby, Sirius och Sundsvall. Hammarby borta i den nästa sista omgången lär dock bli tuff och kan ha väldigt mycket på spel.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongen är så gott som klar för Mjällbys del

Mjällby har i vanlig periodvis imponerat stort i ligaspelet där de har satt käppar i hjulet för storlagen, men precis som förra året så verkar musten ha gått ur dem i samband med att de mött och förlorat mot Blåvitt på Strandvallen.

De har nu sex raka matcher utan vinst och glider runt kring mitten av tabellen utan att göra särskilt mycket väsen av sig under senare tid. I helgen så såg det riktigt oinspirerat ut mot Hammarby som kom ner till Listerlandet och vann bekvämt med 3-0.

Mjällby har en tuff avslutning nu när de har Kalmar såväl som AIK och Djurgården kvar på schemat och frågan är om de kan ladda om och bli motiverade nog för sådana matcher där deras motståndare inte bara är bättre, utan kommer att göra allt för att säkra sina tre poäng.

Jag tycker inte att listerlänningarna har imponerat på senaste och Kalmar är i dagsläget inte bara Sveriges formstarkaste lag, de har även ett ruskigt fint facit på hemmaplan och jag tror inte att de kommer att låta en sådan här chans gå förbi.

För 2.22 hos Lucky Sports så kombinerar vi spelen på att Kalmar vinner och att det blir under 3,5 mål. Det har nämligen inte blivit över 3,5 mål i någon av de 13 matcher som har spelats på Guldfågeln i år och bara en enda gång så har det överskridit 2,5 mål.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kalmar & under 3,5 mål
Odds: 2.22
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: