6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö – Sundsvall 14/8: Klasskillnad

Malmö lär vara sugna på revansch då de ställs mot Sundsvall hemma på Eleda Stadion under söndagen.

Det går lite tungt för Malmö just nu, något de har gemensamt med tabelljumbon Sundsvall. Senast dessa båda klubbar möttes så var det sensationellt nog Sundsvall som gick segrande med 2-1 och Malmö har en del att bevisa nu på söndag.

Malmö besegrade Dudelange över två möten utan att imponera, men klarade av att ta sig vidare till gruppspelet. Även 3-0-vinsten från första mötet såg inte särskilt lovande ut och detta följdes upp av ett 2-2-resultat nere i Luxemburg.

Malmö ser inte särskilt vassa ut i varken liga- eller Europaspel och det har inte förbättrats efter Milos Milojevics uttåg. De kan i alla fall ha fullt fokus på allsvenskan ett tag framöver, där de har halkat ned till sjätte plats bakom IFK Göteborg. De har dock fortsatt bara fem poäng upp till serieledande Häcken och man ska aldrig räkna bort ett lag som Malmö i titelstriden.

Ett första viktigt steg är dock att ta tre stabila poäng mot Sundsvall och få upp självförtroendet lite.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundsvall borde inte ha en chans

Även om Sundsvall lyckades med att skrälla rejält sist så är nog utsikterna för att det ska upprepas väldigt dåliga. Sundsvall har tagit nio av sina totalt tio poäng på hemmaplan nämligen och Eleda Stadion är knappast en arena som det är lätt att återvända hem med poäng ifrån.

Med tanke på hur bedrövliga Sundsvall många gånger har sett ut under säsongen så är det ändå starkt att de har lyckats skramla ihop tio poäng såhär långt. Tyvärr för Sundsvalls del så finns det inte mycket som pekar på att de ska lyckas hålla sig kvar i allsvenskan, men mycket kommer att avgöras under de närmsta två omgångarna där de möter Helsingborg och Degerfors i två raka matcher.

De har dock visat sig oförmögna att lösa sina defensiva problem och släpper gång på gång in alldeles för mycket mål. De toppar antalet insläppta mål med god marginal då de har släppt in 43 mål på 17 matcher hittills och det kan mycket väl rinna iväg mot ett Malmö som har något att bevisa nu på söndag.

Det är inte helt lätt att hitta bra odds på en match där det finns så självklara favoriter, men ett kombinationsspel på att Malmö vinner och håller nollan går att hitta för godkända 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sports. Sundsvall har bara gjort fyra mål totalt på bortaplan hittills i år.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: