2 april 2018 IFK Norrköping Brommapojkarna speltips Allsvenskan

Speltips Norrköping – Degerfors 6/8: Pressat hemmalag

Ett krisande Norrköping i jakt på tre poäng tar emot Degerfors på Parken under lördagseftermiddagen.

Krisen i Norrköping bara fortsätter och säsongen känns på många sätt över redan för Peking. Degerfors kämpar i sin tur vidare i botten och tog en blytung seger senast mot Kalmar, vinner de här så kan de mycket väl med sig Norrköping ned i bottenstriden om än tillfälligt.

Sedan Rikard Norling fick sparken från tränarposten så har det blivit ytterligare tre förluster där de inte ens har lyckats göra mål en enda gång. De föll mot hemma mot ett starkt Malmö och borde därefter kanske ha fått med sig mer från hemmamötet mot Blåvitt, men föll tillslut där också. De mötte Blåvitt även i efterföljande omgång, men i Göteborg var det inget snack om att hemmalaget förtjänade vinsten.

De assisterande tränarna som har tagit över har inte lyckats vända på skutan än, men mötet Degerfors blir däremot ett utmärkt läge att plocka upp sin första trepoängare på länge. De har nämligen gått åtta raka matcher utan vinst och måste nästan vinna här för undvika ytterligare rubriker i media och burop från läktarna.

Tre av deras fyra vinster under säsongen kom dock i vändan då de mötte bottenlagen Värnamo, Helsingborg och Sundsvall efter varandra och Degerfors går in i samma kategori av motstånd.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Degerfors defensiva arbete lönade sig tillslut

Gästerna klättrade upp på fjortonde plats efter en överraskande seger hemma mot Kalmar i den förra omgången. Kalmar dominerade spelet totalt med 75% bollinnehav, men Degerfors skapade tillräckligt med lägen, som de förvaltade väl, och kunde pusta ut vid slutsignalen med tre blytunga poäng.

Degerfors har märkbart stärkt sin defensiv under sommaren, men det har inte gett mycket utdelning förrän nu. Vinsten ska absolut inte tolkas som att de plötsligt har hittat rätt, men saker och ting verkar åtminstone gå i rätt riktning igen.

När dessa båda lag möttes senast så slutade matchen 1-1 uppe i Degerfors, där hemmalaget välförtjänt lyckades kvittera på tilläggstid mot ett passivt Norrköping. Det var droppen som fick Norling att tvingas lämna tränaruppdraget och Peking lär vara revanschsugna nu i returmötet.

Norrköping är på intet sätt ute ur krisen även vid vinst här, men de spelade inte dåligt i deras senaste hemmamatch mot IFK Göteborg och kvalitetsskillnaden bör vara för stor för något annat än en Norrköpingsseger här. Degerfors stärka defensiv får mig i alla fall att tro att det förmodligen inte blir en total överkörning i alla fall och vi spelar därmed på att Norrköping vinner kombinerat med under 3,5 mål för 2.45 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norrköping & under 3,5 mål
Odds: 2.45
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: