Speltips Norrköping – Hammarby 5/9: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 5 September 2022

IFK Norrköping tar emot Hammarby IF i den 21:a omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 5 september 2022 med avspark kl 19:10.

Norrköping – Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

IFK Norrköping har en motig säsong bakom sig och befinner sig nu i ett läge där man bygger för framtiden samtidigt som man måste se till undvika en bottenstrid.

Glen Riddersholm har nu lett Peking i fyra matcher om vi räknar in cupsegern mot Täby i torsdags. I allsvenskan inledde dansken sin sejour med bortamötet mot Elfsborg där man kunde få med sig ett kryss. Därefter svarade man för en väldigt svajig insats hemma mot AIK där man föll med 4-2.

I förra helgens bortamöte mot Varberg såg det stabilare ut och man var på väg mot tre poäng efter Levis tidiga 1-0-mål. Hemmalaget skulle dock få sista ordet då man kvitterade på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har mycket att jobba med

För ett guldjagande Hammarby är det nu många viktiga matcher som avlöser varandra. Förra helgen var det derby mot AIK och efter den här matchen väntar ett nytt derby mot Djurgården. Därefter följer två raka bortamatcher mot Häcken och Malmö FF.

Mycket kan alltså avgöras för Bajens del de kommande veckorna. Senast hade man chansen att rycka ifrån AIK och man hade ett spelmässigt övertag. Det var dock AIK som tagit ledningen två gånger om där Hammarby kvitterade båda gångerna och resultatet blev således 2-2.

När Hammarby och Norrköping möttes på Tele2 i våras var det hemmalaget som vann med 3-0. Bajen gäller också som favoriter inför det här mötet och. som jag ser det, bör de ha goda chanser att ta tre poäng här.

IFK Norrköping bygger nytt under Riddersholms ledning och det kan säkert bli bra på sikt, men här och nu sitter bitarna ännu inte på plats. Det kan man däremot säga om Hammarby som känns oerhört trygga i alla delar av spelet. Att Hammarby är ett mer färdigt lag tror jag kommer märkas i den här matchen. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Hammarby vinner till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:10, måndag 5 september 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: