Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Sirius – Degerfors 17/7: Fördel hemmalaget

Sirius bör se sin chans till poäng då de välkomnar Degerfors till Studenternas IP på söndagseftermiddagen.

Uppsalaklubben har varit ett stabilt mittenlag hittills och lär se sin chans att klättra när Degerfors kommer på besök. Degerfors är i sin tur nästjumbo med två poäng upp till Sundsvall och fem poäng upp till säker mark där Värnamo befinner sig. De behöver alla poäng de kan få.

Sirius har stått för en pigg insats sedan återstarten i allsvenskan. Trots förlust i den första matchen mot Blåvitt så spelade de inte dåligt och det följdes upp av en tung vinst borta mot Norrköping. Senast fixade de ett kryss i en tuff bortamatch mot Kalmar och verkar vara i rätt fin form på det hela taget.

Tappet av Moustafa Zeidan till Malmö är ett tungt sådant, men han har inte heller varit med och spelat i deras tre senaste matcher där det har sett rätt bra ut ändå. Nu ansluter i alla fall Jakob Voelkerling Persson från Helsingborg och Óli Valur Ómarsson från Stjarnan samt Daniel Stensson från Sundsvall.

Sirius har haft problem med defensiven under säsongen och det är tydligt hur Daniel Bäckström har prioriterat att förstärka just försvaret i transferfönstret.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Degerfors har fått med sig några viktiga poäng

En annan klubb som har haft defensiva problem är gästande Degerfors som också de hämtar in en ytterback från ettan södra i form av Elyas Bouzaiene. Samtidigt tappar de Abdelrahman Saidi till Hammarby och hittills så har de åtminstone inte ökat sina chanser att lyckas hålla sig uppe i allsvenskan.

Sedan återstarten så har de dock lyckats ta två imponerande kryss hemma mot både AIK och Norrköping. Det sistnämnda resultatet blev även det som tillslut gjorde att Rikard Norling fick lämna sin tränarpost i Peking.

Det har såklart varit bra för moralen för Degerfors att känna att de inte är chanslösa även när de möter storlag. Detta var deras första poäng utöver deras två vinster mot sina bottenkonkurrenter Helsingborg och Sundsvall och Degerfors verkar ha täppt till en horribel defensiv något.

Borta mot Sirius så tror jag dock inte att de räcker till och när vi kan få odds på hela 1.96 gånger pengarna hos Expekt så kör vi också på den raka ettan inför den här matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sirius vinner
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: