25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Sirius – Malmö 7/8: Klasskillnad

Sirius får en ny chans mot Malmö då lagen möts på Studenternas IP under söndagseftermiddagen.

Det var bara ett par veckor sedan dessa båda lagen möttes på Eleda Stadion och då var det inget snack om vilket som var det bättre laget. Malmö vann med stabila 3-1 och möter nu Sirius återigen efter att ha varit ute och spelat ett par matcher i Europa.

I allsvenskan så har Malmö sett bra ut under de senaste omgångarna, både mot Norrköping och Sirius så har de sett dominanta ut och de ägde i stort sett matchen från start till slut när de mötte Sirius senast.

Det är i kvalspelet till de internationella turneringarna som Malmö har lämnat mycket mer att önska. Milos Milojevic fick också sparken efter att MFF förlorade båda mötena mot Zalgiris Vilnius och därmed åkte ut ur Champions League-kvalet redan i den andra kvalomgången. Milojevic har inte riktigt satt sin prägel på Malmö och snarare har hans tid vid rodret präglats av skador och dåliga prestationer ute i Europa.

Sportchefen Andreas Georgsson har vikarierat vid sidlinjen under tiden och ledde Malmö till en 3-0-seger i det första mötet mot Dudelange i Europa League-kvalet. Men även där så borde Malmö har punkterat matchen långt tidigare och trots siffrorna så var det inte lika övertygande som man skulle kunna tro.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sirius hade svårt att hävda sig mot Malmö senast

Uppsalaklubben hade en bra period under sommaren där de stack ifrån bottenstriden rejält och etablerade sig kring mitten av tabellen. Men de har nu två raka förluster och kan mycket väl gå mot en tredje när Malmö nu kommer på besök.

Det lät uppgivet redan innan de klev in på Eleda Stadion senast och det lär nog inte bli bättre nu när Malmö i stort sett redan har avgjort dubbelmötet mot Dudelange och kan lägga full fokus på helgens match.

Moustafa Zeidan var väldigt bra mot sin gamla klubb tidigare, och det är självklart ett tapp för Sirius att ha tappat både honom och Laorent Shabani. De har trots detta ändå presterat förvånansvärt bra, men frågan är hur länge det håller i sig. Dagens trupp kommer nog inte särskilt mycket högre upp i tabellen än vad de redan ligger.

Malmö är klara favoriter inför mötet, men jag tycker ändå att det finns ett klart spelvärde på gästerna här när det går att hitta odds för 1.72 hos Lucky Sports, med tanke på hur mötet såg ut senast.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: