Speltips AIK - Sirius 15/7 2020

Speltips Sirius – Mjällby 31/7: Jämn tillställning

Sirius välkomnar Mjällby till Studenternas IP för en spännande drabbning kring mitten av tabellen under söndagen.

Båda dessa lag ligger precis på vardera sida av mittpunkten i tabellen och i dagsläget så är det Mjällby som ligger precis före med två poängs marginal. Sirius har dock sett bättre och bättre ut under sommaren och har klättrat förbi båda Norrköping och Elfsborg som plågas av problem.

Sirius må ha sett bra ut under sommaren men var inte i stånd till att utmana Malmö om poäng på Eleda Stadion i den senaste omgången. Malmö var bättre matchen igenom och ingenting blev bättre av att Dennis Widgren drog på sig ett rött kort tidigt i den andra halvleken och lämnade sitt Sirius med en man mindre. De föll tillslut rättvis med 1-3.

Men i tidigare matcher så har de tagit sju poäng av nio möjliga när de har slagit Norrköping och Degerfors samt tagit en poäng mot Kalmar i en tuff bortamatch. Trots att de har tappat Moustafa Zeidan till Malmö så har Sirius bara sett bättre ut och har gjort ett par smarta värvningar för att förbättra defensiven.

Dennis Widgren är fortsatt avstängd i den kommande omgången samtidigt som Tim Björkström är tveksam till spel efter att ha missat förra omgången pga skadekänningar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mjällby är en svår nöt att knäcka

Mjällby har även de presterat bra sedan allsvenskan drog igång igen under sommaren och står väl rustade inför resan till Uppsala. Två vinster, två kryss och en förlust är deras facit sedan återstarten och de fortsätter att vara en väldigt tuff motståndare att möta.

I förra omgången så lyckades de besegra Degerfors hemma efter ett dramatiskt avslut på matchen. Degerfors lyckades ta ledningen sent i den 77:e minuten trots en man mindre, men Mjällby klarade av att vända sent genom två snabba mål med bara minuter kvar av ordinarie tid.

Generellt sett så passar det Mjällby ganska dåligt att vara favoriter och det spelförande laget, men de lyckades tillslut ta en förväntad trepoängare mot tabelljumbon i alla fall. Mot Sirius är de måhända inga klara underdogs, men Sirius spelstil borde passa Mjällby rätt bra då de gillar att föra spelet samtidigt som de är långt ifrån osårbara bakåt.

Sirius hålls som knapp favorit hos spelbolagen i detta jämna möte, men Mjällby är en tuff nöt att knäcka och därmed så tycker jag mig se ett spelvärde på dubbelchansen X2 för 1.60 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.60
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: