kampanj vm 2018

Speltips Sundsvall – Varberg 30/7: Bottenmöte

Nästjumbon Gif Sundsvall tar emot Varbergs BoIS i den 16:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas lördagen den 30 juli 2022 med avspark kl 17:30.

Gif Sundsvall såg ut att ha något bra på igång då man skrällvann hemma mot Malmö FF för tre omgångar sedan. Därefter åkte man ner till Värnamo och tog en poäng borta mot Värnamo och känslan var att man fått ordning på sitt stundtals svajiga försvarsspel.

Den höga lägstanivån har dock aldrig infunnit sig och i den efterföljande hemmamatchen åkte man på en ny storförlust mot Häcken som vann med 5-1. I söndags väntade sedan ett oerhört viktigt bottenmöte mot Helsingborg på bortaplan där man gick förlorande med 1-0 i en match där man kanske ”förtjänade” mer.

Detta blev också Henrik Åhnstrands sista match som tränare för klubben då Gif Sundsvalls ledning meddelade på torsdagen att parterna går skilda vägar. Laget kommer nu att ledas av den tidigare assisterande tränaren Brian Clarhaut samt Benny Mattsson.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Clarhaut-effekt?

Varbergs BoIS fortsätter att gnugga på och som förväntat får man kämpa för att hålla sig på rätt sida om nedflyttningsstrecket. Som förväntat är det också på hemmaplan som man tar den stora delen av sina poäng, av de 15 man har tagit har endast fyra inkasserats på bortaplan.

I måndagens hemmamatch mot Hammarby kammade man emellertid noll då man föll med 3-0. Till Varbergs försvar hör dock att man hade fyra ordinarie pjäser avstängda i den matchen. Därmed har man bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna.

Förutsättningarna inför den här matchen är nu jämna. Varberg gäller som väldigt knappa favoriter då ett spel på att gästerna vinner ger omkring 2.60 gånger insatsen.

Varberg vann borta mot Norrköping i premiären och därefter har man bara ett kryss på Gamla Ullevi mot IFK Göteborg vad gäller poängskörden på bortaplan. Den faktorn förstärker förstås Giffarnas chanser i den här matchen.

När lagen senast möttes i Varberg i den tredje omgången vann hemmalaget med 2-0, men här ser jag snarare Gif Sundsvall som favoriter. Tränarskiftet kan ge en positiv effekt och som brukligt är vill nog den nya tränarduon initialt sätta en defensiv grund. Den faktorn tycker jag talar för att det här kommer att bli en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30, lördag 29 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: