speltips svenska cupen rekar odds betting

Speltips Varberg – Häcken 2/10: Tunga avbräck

Häcken återvänder till allsvenskan med tappad serieledning och möter nu Varberg i hopp om att ta tillbaka den.

Hisingslaget har toppat allsvenskan under en längre tid, men deras tre raka kryss i de senaste matcherna gjorde att de i förra omgången blev passerade av Djurgården i guldstriden. Varberg sitter i sin tur ganska bekvämt i tabellen med sex poäng ned till jagande Degerfors, men har inte lyxen av att slappna av riktigt ännu, Jocke Persson och gänget måste fortsätta skrapa ihop poäng och lär inte släppa något gratis här.

Då Djurgården fortfarande har Europa League att ta hänsyn till så kan man argumentera för att Häcken trots allt fortfarande borde vara favoriter till titeln, men det är också lite talande att de har vikt ned sig lite nu när de verkligen har haft chansen att koppla ett starkt grepp om titeln. Spelet ser inte riktigt lika bländande ut längre och där de tidigare fick med sig en snäv uddamålsförlust har de bara kryssat de senaste veckorna.

Inför matchen mot Varberg så har de också väldigt tunga avstängningar på nyckelspelare. Mikkel Rygaard, Samuel Gustafson och målkungen Alexander Jeremejeff är riktigt tunga tapp och kan potentiellt vara avgörande spelare i en match som denna.

Per Mathias Högmo har gjort fantastiska saker med denna unga trupp under säsongen, men frågan är om inte bristen på rutin av att faktiskt vara med och slåss om titeln börjar visa sig nu i säsongens slutskede.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Varberg har varit luriga på hemmaplan

Hemmalaget sitter som sagt rätt bekvämt i tabellen och har inte direkt varit inblandade i nedflyttningsstriden i något skede av säsongen hittills. De har dock inte varit lika vassa som under fjolårssäsongen och kommer förmodligen behöva några poäng till för att säkra det allsvenska kontraktet inför kommande säsong.

De har tagit flera tunga poäng på hemmaplan så senaste, så även om det såg lite tveksamt ut för Varbergs del ett tag så är det nog inte många supportrar som oroar sig. I deras tre senaste hemmamatcher så har de kryssat mot både Djurgården och Norrköping och besegrade AIK med 2-0 senast. De borde kanske till och med ha vunnit mot Djurgården också ifall det inte hade varit för ett onödigt tidigt rött kort vid ställning 2-0.

Med de avstängningar som Häcken har så tror jag att Varberg har en bra chans att sätta käppar i hjulet även för dem. Vi kombinerar därmed en dubbelchans 1X med ett spel på under 3,5 mål för totalt 2.60 gånger pengarna hos Lucky Sports, i och med att Häcken saknar en hel del offensiv kvalitet på söndag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 2.60
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: