9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Varberg – Sundsvall 16/4: Inget skönspel

Varbergs BoIS gästas av nykomlingen GIF Sundsvall i den tredje omgången av Allsvenskan. Matchen spelas lördagen den 16 april 2022 med avspark kl 15.00.

Varberg fick en drömstart på Allsvenskan då man lyckades kriga sig till tre poäng på bortaplan mot IFK Norrköping. Som så ofta var man inte det spelförande laget men man var det effektivaste och smartast spelande laget då man kunde vinna premiären med 1-0.

När Varberg i söndags tog emot Kalmar FF i sin hemmapremiär gick dock händelserna inte deras väg. Robin Simovic missade en straff och bortalaget var totalt sett det bättre laget i en match som slutade 3-0 till Kalmar.

Nu ställs man mot ett GIF Sundsvall som inte har fått någon bra start i sin återkomst till Allsvenskan. Giffarna har kammat noll efter två omgångar och behöver nu visa att man är i den här serien för att stanna.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett mer cyniskt Sundsvall

GIF Sundsvall svarade för en helt okej insats i premiären borta mot Sirius. Man fick en drömstart med ett tidigt ledningsmål men Sirius skulle komma att vända på steken i den andra halvleken.

Sundsvall förlorade i Uppsala med 2-1 men hade nog ändå en god känsla inför hemmapremiären mot Hammarby i lördags. Den känslan skulle dock bortalaget ganska snabbt komma att rasera. I halvtid ledde Bajen med hela 4-1 och till slut blev resultatet 5-1 till bortalaget.

Hammarby är ett bra lag men GIF Sundsvalls insats var oroväckande svag. Tränare Henrik Åhnstrand har, av den matchen att döma, en hel del att jobba på om man ska kunna nå sin målsättning att hänga kvar i Allsvenskan.

Varberg är precis som Sundsvall tippade att få kämpa i bottenskiktet av tabellen och viktiga poäng står nu på spel. Framförallt har Giffarna en del att bevisa, men även Varberg behöver steppa upp efter sin insats senast.

Jag tror på en matchbild som kommer att präglas av mycket kamp och desto mindre skönspel på en gräsmatta som inte kommer vara perfekt. Jag räknar också med ett Sundsvall som kommer att vara betydligt mer cyniska och riskminimerande efter den snyting man åkte på senast.

Varberg lär vara det laget som kan hantera den typen av matchbild bäst och bör ses som rättmätiga favoriter. Mest troligt finner jag det vara att det kommer att bli en tät och relativt målsnål tillställning. Mitt spel blir att det kommer föras under 2.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00, lördag 16 april 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: