Speltips Varberg Falkenberg 29 juni 2020

Speltips Varberg – Värnamo 3/7: Strid ovanför botten

Varberg möter Värnamo nere på Västkusten i en spännande match precis ovanför nedflyttningsplatserna.

I och med Sundsvalls chockerande vinst mot Malmö i fredags så har avståndet ned till botten tre krympt avsevärt för Varbergs och Värnamos del. Båda lagen lär se detta som en fin chans att kunna plocka poäng för att skapa en buffert ned till jagande Sundsvall.

Det har inte riktigt sett lika bra ut för Jocke Perssons Varberg i år som det gjorde ifjol ännu. Defensiven har inte varit lika stabilt, vilket på många sätt var den styrka som gjorde att de hamnade på tionde plats förra säsongen. De 19 mål de har släppt in på deras 11 första matcher är klart över snittet från i fjol.

Åtta av dessa mål har dock kommit i de två senaste omgångarna där de har åkt på två raka brakförluster på varsin sida uppehållet. De avslutade vårsäsongen med 0-4 borta mot Djurgården och föll nu senast mot Elfsborg med 1-4. Förvisso så var de inte jättelångt ifrån en poäng i Borås och tre av Elfsborgs mål kom mot slutet, men det var trots allt inget snack om att Elfsborg var det klart bättre laget.

Dessutom så fick Jon Birkfeldt och kort därefter hans ersättare Hampus Zackrisson båda lämna planen skadade senast. Det är oklart huruvida de är spelklara inför söndagen. Utöver det så är över Gideon Mensah borta på grund av avstängning.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Värnamo har sett vassare ut på senare tid

Värnamo har varit den klart piggaste nykomlingen såhär långt och lär inte få några bekymmer att klara sig kvar i allsvenskan om de fortsätter på inslagen väg. På hemmaplan så har de redan lyckats störa flera topplag och tog en väldigt tung seger mot Hammarby innan uppehållet.

På bortaplan så har det dock inte gått lika bra med 1-1-4 i resultatrad på bortagräs hittills. Det ska dock sägas att motståndet inte har varit det lättaste i flera av förlusterna. Det senaste mötet sedan omstarten var också ännu en bortaförlust mot Kalmar efter att matchens enda mål sattes dit på nick redan i den femte minuten.

Värnamo stod dock för en fullt godkänd insats trots förlusten och har sett bättre ut än vad Varberg har gjort under de senaste omgångarna.

Förutsättningarna inför matchen är jämna och Varberg är bara knappa favoriter på hemmaplan hos spelbolagen. Spelvärdet ligger i min mening på bortalaget här, men med en överhängande risk för ett målsnålt kryss så spelar vi på att Värnamo vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.98 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Värnamo – Draw no bet
Odds: 1.98
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: