Speltips IFK Göteborg AIK 2 juli 2020

Speltips Värnamo – AIK 24/7: Formsvagt möte

Ett formsvagt Värnamo välkomnar AIK till Finnvedsvallen under söndagseftermiddagen.

Det är två som slåss i varsin sida av tabellen som ställs mot varandra på söndagen. Men trots detta så är AIK inte lika stora favoriter som man skulle kunna tro. Inget av lagen har varit i någon toppform sedan återstarten, men medan AIK tog tre poäng senast så gick det desto tuffare för Värnamo.

Värnamo gästade nämligen Djurgården förra omgången och förlorade med klara 0-5. De hade inte en chans och det hade mycket väl kunnat bli fler mål än så för Djurgårdens del, som kom till en mängd väldigt vassa chanser.

Tre förluster på deras fyra senaste och bara ett kryss hemma mot Sundsvall är nog inte vad Värnamo hade hoppats på sedan allsvenskan drog igång igen. Nu väntar ett oerhört tufft spelschema resten av sommaren med dubbelmöten mot AIK, samt möten mot Hammarby, Djurgården, Elfsborg och Häcken innan det är dags för Helsingborg i början av september.

Det ger bottenlagen en utmärkt chans att ta sig upp på säker mark och kanske dra in Värnamo i bottenstriden. Det kommer inte att bli lätt, men Värnamo måste nog försöka sno åt sig några poäng under den här tiden.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

AIK är inte i toppform

Det är åtminstone inte ett AIK i toppform som gästar Finnvedsvallen, även om de vann mot Kalmar senast i en klassisk 1-0-match. De var dock nära att tappa sin ledning i slutminuterna efter två väldigt fina chanser från Kalmar inom loppet av ett par minuter.

I övrigt så har det varit ett kryss borta mot Degerfors och en väldigt ovanlig förlust på hemmaplan mot Mjällby sedan återstarten. Samtidigt så har kvalet till Conference League dragit igång och AIK:s spelschema kommer att bli tätare ifall de nu tar sig förbi Vorskla Poltava i dubbelmötet.

De spelade så sent som i torsdags och förlorade då med 2-3 efter att ukrainarna avgjorde med ett drömmål från distans. Nästa match är på onsdag och lär såklart ligga kvar i bakhuvudet hos stockholmarna här. De saknar dessutom avstängde Bilal Hussein på mittfältet, som har varit en viktig kugge för AIK.

Värnamo är klart starkare på hemmaplan och kan nog grisa till sig en poäng om inte AIK ser upp. Att de släpper in så mycket mål som sist tillhör inte vanligheterna och framförallt inte på hemmaplan. Att de har släppt in 19 mål i sina bortamatcher och bara 3 (!) totalt hemma på Finnvedsvallen i år talar sitt tydliga språk. Därmed är underspelet för 1.75 hos Mr Green minst sagt lockande.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: