Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Värnamo – Degerfors 25/4: Viktigt bottenmöte

Ett viktigt möte i bottenstriden väntar då Värnamo välkomnar Degerfors till Finnvedsvallen under måndagskvällen.

Det är två lag som på förhand förväntas behöva slåss för sin överlevnad under säsongen som nu möts i den femte omgången. Det är väldigt viktiga poäng som står på spel och en chans för båda lagen att göra ett hopp i tabellen.

Värnamo har hittills ställts mot tufft motstånd, men har trots det fått med sig två poäng, vilket är ett gott tecken för nykomlingen. De har förlorat sina två bortamatcher mot IFK Göteborg och Elfsborg, men hemma på Finnvedsvallen så har de lyckats få med sig två mållösa kryss mot Sirius och Malmö.

Särskilt deras senaste match mot Malmö var en riktigt tung poäng. De lyckades hålla Malmö från riktigt farliga målchanser under hela matchen och hade själva sina möjligheter att pricka in ett ledningsmål. Det var en stark prestation från den orädda nykomlingen.

Mot Degerfors på hemmaplan lär de se sin chans att plocka säsongens första trepoängare och cementera ett starkt facit på hemmaplan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Degerfors har inte fått någon utdelning än

Medan det har funnits positiva aspekter av Värnamos säsongsöppning så har det gått desto tyngre för gästerna Degerfors. Efter fyra omgångar så är de det enda laget som har förlorat alla fyra och således står på noll poäng som tabelljumbo.

Spelschemat har dock verkligen inte varit det lättaste hittills då de har mött Djurgården, Häcken, Kalmar och Hammarby under säsongsinledningen. De har åtminstone inte blivit helt utspelade i någon match hittills och har ställt till problem för de flesta lagen.

Mot Häcken var de nära att få med sig en poäng och hade sina chanser att svinga matchen till deras fördel och mot Hammarby så hade de två ribbträffar i sin jakt på kvittering. Det har ibland varit små marginaler som har hållit Degerfors borta från poäng och det måste kännas frustrerande att ha fått gå helt lottlösa efter att ha lyckats pressa flera topplag.

Även Degerfors har som sagt visat vissa positiva tecken även om det inte har konverterats till poäng ännu. Men Värnamo har visat sig stabila på hemmagräs och går välförtjänt in som knapp favorit i matchen. Vi spelar därmed på att hemmalaget vinner detta med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.63 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Värnamo – Draw no bet
Odds: 1.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: