11 september 2017 IFK Göteborg Djurgården

Speltips Värnamo – Djurgården 7/8: Segertåg

Ett Värnamo med förnyat självförtroende tar sig an segermaskinen Djurgården på Finnvedsvallen.

Båda klubbarna kommer från en riktigt fin vecka där de har varit framgångsrika på olika håll. Värnamo slog Hammarby borta och skaffade sig en buffert ned till bottenstriden, medan Djurgården tog kommandot i dubbelmötet mot Sepsi OSK och vann det första bortamötet med 3-1.

Att sex av Värnamos totalt 16 poäng skulle komma mot Hammarby, av alla lag, i det här skedet av säsongen hade nog ingen kunnat gissa. Men genom Marcus Antonssons vassa avslut så kunde de tillslut lämna Tele2 med tre poäng trots att Hammarby hade kontrollerat spelet matchen igenom med en mängd målchanser.

Värnamo såg dessutom ut att ha fallit av lite under sommaren, med sex raka matcher utan vinst. De har börjat släppa in fler och fler mål hemma på Finnvedsvallen, där de har varit oerhört tuffa att knäcka. Bortasegern mot Bajen var därmed blytung för ett lag som såg ut att sugas in i bottenstriden på riktigt.

Men förhoppningarna kanske inte kan vara alltför höga mot Djurgården som slog dem hela 5-0 på Tele2 för bara några omgångar sedan. Det återstår att se.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården har inte visat tecken på att stanna av

Nio raka segrar är vad Djurgården har i ryggen då de träder in på Finnvedsvallen i hopp om att göra sviten tvåsiffrig. De har sett riktigt vassa ut i såväl liga- som i Europaspel och har inte visat några tecken på att stanna av.

De har en rad oerhört imponerande resultat där de har slagit tuffa Rijeka i båda mötena, lyckats vända och vinna borta mot det då serieledande Häcken på Hisingen och därefter ha kört över Sepsi nere i Rumänien. Lagdelarna klaffar och deras offensiva spelare i form av Joel Asoro och Victor Edvardsen har båda sett bättre ut och har börjat leverera riktigt bra.

Djurgården går som sagt som tåget och är det lag som är klart bäst i Sverige för tillfället. Frågan är dock hur mycket man kommer att prioritera att eventuellt vila spelare inför returen mot Sepsi. Värnamo är ett klart sämre lag, men hemma på Finnvedsvallen så har de, åtminstone tidigare på säsongen, varit väldigt tuffa att knäcka och få hål på.

Men är det något lag som kan det så är det förmodligen Djurgården. De vann även när de vilade några spelare från start borta mot Häcken och jag tror att de lyckas även här. För 1.80 hos Lucky Sports så är det värt att spela på i alla fall.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: