25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Värnamo – Malmö 21/4: Klasskillnad

Efter en mycket fin insats i helgen så reser Malmö till Värnamo under torsdagen med siktet på tre nya poäng.

Malmö har haft en intressant start på säsongen där de, trots framgångar, inte riktigt kom upp i den nivå vi är vana vid från de regerande mästarna. Men de har hunnit ta sig till final i Svenska cupen och mot AIK senast så visade de prov på varför de är Allsvenskans mest fruktade lag.

Det var högt tempo redan från avspark och det dröjde inte länge innan Isaac Kiese Thelin kunde ge Malmö ledningen efter en läcker klackframspelning från Jo Inge Berget. Matchen böljade fram och tillbaka en del i första halvlek men i den andra så blev det mer kontrollerat och Malmö kunde tillslut vinna med klara 3-0.

Efter att ha kryssat hemma mot Elfsborg i förra omgången så var det precis ett sådant resultat som Malmö behövde inför att de nu går in i en tuff period i spelschemat innan sommaren. Just 3-0 kanske inte speglade matchen helt och hållet, men det var en välförtjänt vinst för Malmö som uppenbart tände till av en stormatch på hemmaplan.

Di Blåe har en förmåga att höja sig när det behövs som mest och det kommer verkligen att behövas nu då de har matcher mot samtliga tre Stockholmsklubbar på bortaplan innan sommaruppehållet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Värnamo kunde inte hävda sig mot Elfsborg

Nykomlingen Värnamo som spelade i Division 1 för bara två säsonger sedan har fått en tuff start på sitt allsvenska äventyr. Ett kryss mot Sirius den andra omgången håller dem borta från botten av tabellen men det är en tuff säsong som väntar där det kommer att krävas att många spelare kan anpassa sig till en allsvensk nivå.

De har i alla fall varit långt ifrån chanslösa mot varken IFK Göteborg eller Sirius då de skapade flera målchanser i båda matcherna och hade kunnat få med sig mer. De spelar helt utan press och kan nog överraska många i år.

Mot Elfsborg senast så var det dock andra tongångar när de föll med 1-4. De fick med sig ett tröstmål i slutet från en match där de kändes chanslösa. Även om Elfsborg inte är den typen av lag som dominerar bollinnehav så var det väldigt tydligt att det var en klasskillnad mellan lagen och det kommer knappast att bli lättare när de nu möter Malmö.

Med sin rutin så ska Malmö klara av detta utan problem egentligen och de är också väldigt tunga favoriter inför matchen. Vi kombinerar därmed spelet på att Malmö vinner med att de även gör över 1,5 mål för 1.85 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner och gör över 1,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: