9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Värnamo – Mjällby 3/10: Formstarkt hemmalag

Ett formstarkt IFK Värnamo tar emot Mjällby AIF i den 24:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 19:00.

IFK Värnamo har fått kämpa strax ovanför den absoluta bottenstriden genom nästan hela säsongen. I och med sina tre raka segrar ser man nu äntligen ut att ha slagit sig fri från den värsta pressen som nedflyttningshotet innebär.

Värnamo har bara förlorat en av sina åtta sina matcher i allsvenskan och det var mot Häcken på bortaplan. Sedan den matchen har man radat upp tre raka segrar i seriespelet, vilket gör att man står på 28 poäng efter 23 matcher.

Strax innan landslagsuppehållet kunde man besegra Varberg med 1-0 hemma efter att Marcus Antonsson tryckt in sitt 17:e seriemål i slutminuterna. Dessförinnan vann man med 3-2 borta mot Sirius.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mittenmöte

Mjällby AIF var länge den stora positiva överraskning i allsvenskan den här säsongen. På senare tid har man dock tappar lite momentum och det har bara blivit en seger på de sju senaste seriematcherna.

Andreas Brännström har gjort ett fantastiskt jobb med detta Mjällby, men det faktum att inte har skrivit på något nytt kontrakt till nästa säsong och de skriverier som varit om att han är på väg bort har nog inte varit positivt för lagets prestationer.

Hursomhelst kommer Mjällby nu från två raka kryss mot bottenlagen Degerfors och Sundsvall. I den senaste omgången hemma mot Giffarna kunde man rädda en poäng i och med Moros Gracias kvittering till 1-1 på tilläggstid.

När Värnamo och Mjällby senaste möttes i maj på Strandvallen blev det en jämn och tät tillställning som slutade 1-1. Även i den matchen efter en Mjällby-kvittering på tilläggstid som Värnamo-försvaret bjöd på.

När de nu möts igen har vi att göra med ett Värnamo som tagit ytterligare steg i rätt riktning och Mjällby som tappat sitt positiva momentum. Förutsättningarna är ändå jämna, men hemma på Finnvedsvallen är Värnamo väldigt svårslagna och som jag ser det bör man ha ganska goda chanser till en fjärde raka seger. Mitt spel blir Värnamo 0 (asian handicap) till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Värnamo 0 (asian)
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, måndag 3 oktober 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: