9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Värnamo – Sundsvall 11/7: Bottenstrid

Nykomlingarna IFK Värnamo och GIF Sundsvall1 gör upp i den 13:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 11 juli 2022 med avspark kl 19:00.

IFK Värnamo vann Superettan klart förra säsongen och har också varit det bästa laget av de tre nykomlingarna i Allsvenskan. Avståndet är emellertid bara tre poäng ner till Gif Sundsvall och än är det mer än halva säsongen kvar att spela.

Värnamo avslutade våren starkt då man tog två raka segrar mot Helsingborg och Hammarby. Inför återstarten var siktet inställt på att avancera ytterligare i tabellen, men så har det inte blivit.

Värnamo har framförallt varit väldigt svårslagna hemma på Finnvedsvallen. Nu kommer man dock från två raka bortamatcher där man har kammat noll. Först föll man med 1-0 i Smålandsderby mot Kalmar FF och i söndags fick man smaka på hur tufft det kan vara att möta Varberg på bortaplan. Värnamo gjorde då en av sina blekare insatser då man förlorade med 3-0.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt på Finnvedsvallen

Gif Sundsvall har åkt på många nitar den här säsongen, men tycks ändå ha en förmåga att resa sig efter smällarna. Det var också precis vad man gjorde förra fredagen då man skrällvann mot Malmö FF.

Giffarna kom till det här mötet med en rejäl utskåpning hemma mot Djurgården bakom sig. Gästerna vann den matchen med 5-2 och det var absolut ingenting med den insatsen som talade för att Gif Sundsvall skulle ha något att sätta till mot de regerande mästarna. Men de visade moral då man vände till en 2-1-ledning i den först halvleken och därefter stred till sista blodsdroppen för segern.

Trots att Värnamo kommer från två raka förluster medan Sundsvall stod för en smärre bragd mot MFF så är det hemmalaget som gäller som ganska klara favoriter här. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.54.

När de här båda lagen möttes i Superettan vann de sina respektive hemmamatcher. Värnamo har än så länge bara förlorat en hemmamatch i Allsvenskan och därtill har man hållit nollan i alla de övriga. Den faktorn talar förstås till Värnamos fördel här.

Det brukar bli målsnåla matcher på Finnvedsvallen och jag tror att det kommer bli tillknäppt och mycket kamp även den här gången. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 2.10 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 11 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: