22 april 2019 wolfsburg frankfurt speltips bundesliga

Långtidsspel på Bundesliga

Bundesliga drar äntligen igång nu på fredag då Frankfurt och Bayern München möter varandra. Vi tar en titt på långtidsspel inför säsongsstarten.

Föga förvånande så vann Bayern München sin tionde raka ligatitel i våras och de ständigt återkommande mästarna är såklart stora favoriter att vinna även i år med odds kring 1.20 för ligavinst hos de tyska giganterna.

Ett par stora anfallsprofiler har lämnat Tyskland för spel i andra stora ligor då Robert Lewandowski har lämnat för Barcelona och Erling Haaland har gått till Manchester City. Bayern har dock ersatt med Sadio Mané samtidigt som de har förstärkt andra lagdelar genom att hämta in bland annat Matthijs de Ligt från Juventus och duon Ryan Gravenberch och Noussair Mazraoui från Ajax.

Det är Dortmund och Leipzig som förväntas vara utmanarna i toppen, men de har förmodligen en bra bit kvar innan de kan utmana Bayern på riktigt. Haaland har ersatts av Ajaxs Sébastian Haller som vann skytteligan i Eredivisie ifjol och Karim Adeyemi från Salzburg som blev skyttekung i Österrike. Två spännande värvningar som vi får följa under året.

Leipzig har däremot varit ganska anonyma på transfermarknaden utöver värvningen av vänsterbacken David Raum från Hoffenheim.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ska Wolfsburg studsa tillbaka med Svanberg?

Tittar vi lite längre ned i tabellen så är Wolfsburg en annan klubb som har förstärkt under sommaren. De har såklart inte samma medel att röra sig med som toppklubbarna, men de har stärkt upp mittfältet, bland annat genom att värva svenska Mattias Svanberg från Bologna som en av deras stora värvningar.

Med både Emil Forsberg och Mattias Svanberg spelandes i Bundesliga så kommer det att bli extra intressant att följa med svenska ögon. Wolfsburg hade en högst medioker säsong där de inte lyckades ta sig förbi gruppspelet i Champions League samtidigt som de hade svårt att balansera ligaspelet samtidigt.

Nu har de ingen europeisk fotboll att fokusera på så all kraft kan läggas på ligan och där borde de rimligtvis vara med och utmana om en position i topp sex återigen. Så bra som Svanberg har sett ut i Bologna så borde han också kunna ha en tongivande roll i laget.

Då flera konkurrenter till Europaplatserna såsom Union Berlin, Freiburg och Frankfurt kommer att ha delat fokus med spel ute i Europa så banar det väg för att Wolfsburg ska kunna studsa tillbaka efter en medioker säsong. Vi spelar därmed på att Wolfsburg för saftiga 2.50 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolfsburg slutar topp 6
Odds: 2.50
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: