Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips Bayern Munchen – Bayer Leverkusen 30/9: Pressade lag

Det är två lag med mycket att bevisa som ställs mot varandra när Bayern Munchen tar emot Bayer Leverkusen i Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 30 september 2022 med avspark kl 20:30.

FC Bayern har inte fått det att stämma i Bundesliga så här långt. Man gick till landslagsuppehåll med fyra raka ligamatcher utan vinst och, även om man har presterat i Champions League, så börjar nu läget bli pressat för Julian Nagelsmanns manskap.

Bayern Munchen inledde säsongen starkt med tre raka övertygande segrar och totalt 15 mål på de tre matcherna. Därefter har formsvackan smugit sig på. Man kryssade i tre raka matcher mot Mönchengladbach, Union Berlin och Stuttgart. I den senaste omgången kom så första förlusten då man föll med 1-0 borta mot Augsburg.

Spelet har hackat i ligan samtidigt som man, i och med segrarna mot Inter och Barcelona i CL, har visat en högre klass. Det gör det ofrånkomligt att misstänka att det kan ha smugit sig in en viss mättnad efter tio raka ligatitlar i Bundesliga.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålare än förväntat

Bayer Leverkusen kommer från en fin säsong då man slutade trea Bundesliga och förhoppningen var att man skulle kunna ta ytterligare steg uppåt den här säsongen. Men efter sju omgångar har man bara tagit fem poäng och den frejdiga offensiv som varit lagets signum under Gerardo Seoanes ledning har lyst med sin frånvaro.

Leverkusen stod för säsongens bästa insats när man besegrade Atletico Madrid med 2-0 i den senaste omgången av Champions League. I övrigt har det gått tungt. I ligaspelet har man kryssat sina två senaste matcher där man strax innan uppehållet spelade 1-1 hemma mot Werder Bremen.

Trots Bayern Munchens svaga trend gäller man ändå som klara favoriter inför den här matchen. Spelbolagen lutar också tydligt åt att det kommer att bli en målrik tillställning, men jag är inte helt säker på att det kommer att bli den typen av sprudlande underhållning.

Båda lagen är pressade och det tror jag kan bidra till en mer tillknäppt matchbild än vad som är normalt för de här lagen. Därtill kan vi konstatera att senast de möttes i Munchen i våras slutade det 1-1 och ser vi till lagens senaste matcher så har det inte varit särskilt målglatt. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 4 mål (asian handicap) till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4 mål (asian)
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, fredag 30 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: