Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern Munchen – Dortmund 23/4: Seriefinal

Bayern Munchen kan säkra sin tionde raka ligatitel i Bundesliga då man ställs mot tabelltvåan Borussia Dortmund. Matchen spelas lördagen den 23 april 2022 med avspark kl 18.30.

FC Bayern går för en imponerande tionde raka ligatitel i Bundesliga och allt talar för att man kommer att lyckas med den bedriften. Med fyra matcher kvar att spela toppar man tabellen med nio poängs marginal ner till Borussia Dortmund. Det innebär alltså att om Bayern Munchen vinner den här seriefinalen så har man säkrat ligatiteln redan nu.

Julian Nagelsmanns manskap kommer från en 3-0-seger borta mot Arminia Bielefeld, men fortfarande ligger förlusten mot Villarreal i kvartsfinalen av Champions League som något av en våt filt över en säsong som hade kunnat bli en dundersuccé. Nu vill man nog gärna bjuda staden på en fest då man ställs mot ligans enda egentliga utmanare Dortmund på hemmaplan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FC Bayern har vunnit de sju senaste

Borussia Dortmund lyckades inte heller de infria förväntningarna i Champions League och av allt att döma kommer man att sluta tvåa i Bundesliga. Mer än så kan man förstås inte kräva när man tävlar mot en klubb som FC Bayern.

Dortmund kommer från två raka raka segrar. I lördags körde man över Wolfsburg med 6-1 och dessförinnan slog man Stuttgart med 2-0 borta.

Dortmunds facit vad gäller inbördes möten mot FC Bayern talar dock inte direkt till deras fördel. Faktum är att Bayern Munchen har vunnit de sju senaste mötena. Senast de möttes var i ligaspelet i december, då segrade bortalaget Bayern med 3-2 efter att avgörande mål på straff i slutskedet av matchen.

FC Bayern gäller också som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.38 gånger insatsen.

Frågan är inte om utan när Bayern Munchen ska säkra den här tionde raka ligatiteln. Det mesta talar för att de kommer att göra det redan denna lördagskväll. Mycket talar också för att det här kommer att bli en fartfylld och målrik tillställning. I de fem senaste mötena har det gjorts minst fyra mål totalt. I dessa matcher har FC Bayern gjort minst tre mål i samtliga.

Jag räknar med att det blir fullt ös framåt från hemmalagets sida även den här gången. Mitt spel blir att FC Bayern gör över 2.5 mål till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Bayern över 2.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 23 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: