Speltips Hoffenheim Leipzig 12 juni 2020

Speltips Hoffenheim – Werder Bremen 7/10: Framåtlutat

TSG Hoffenheim tar emot Werder Bremen i den nionde omgången av Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 7 oktober 2022 med avspark kl 20:30.

TSG Hoffenheim har inlett säsongen i Bundesliga stabilt, men man har tappat poäng i de två senaste ligamatcherna. Trots det har man chans att kliva upp i delad serieledning inför helgens omgång om man vinner den här fredagsmatchen.

Man kommer nu alltså från två raka kryss. Förra helgen spelade man 1-1 borta mot Hertha Berlin och i omgången innan landslagsuppehållet blev det mållöst i hemmamötet mot Freiburg. Därmed står Hoffenheim på 14 poäng efter åtta matcher och avståndet upp till just Hertha och Freiburg i tabelltoppen är tre poäng.

Nu tar man emot ett Werder Bremen som också de har bra häng på det jämna toppskiktet av Bundesliga.

Målglada Werder Bremen

Nykomlingen Werder Bremen är två poäng efter Hoffenheim, men vägen dit har varit lite mer svängig. Ole Werners manskap har både gjort och släppt in många mål och är så här långt det målgladaste laget i Bundesliga.

Werder Bremens högstanivå har varit hög, det visade man inte minst i lördags då man körde över Mönchengladbach hemma med 5-1. Niclas Fullkrug gjorde två av målen i den matchen och toppar därmed skytteligan i Bundesliga med sina sju pytsar totalt.

Werder Bremen har dock blandat och gett en del och ser vi till de två föregående matcherna så gjorde man bara ett mål totalt på dessa två. Detta då man spelade 1-1 borta mot Leverkusen och dessförinnan föll med 1-0 hemma mot Augsburg.

Hoffenheim går nu för delad serieledning och man gäller som favoriter inför det här mötet. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Hoffenheim har varit det stabilare laget av dessa två så här långt, men Werder Bremen är en pigg nykomling som kommer från en fin insats förra helgen. Det gör att utgången känns ganska oviss, men mycket talar i alla fall för att det kommer bli en offensivt inriktad och fartfylld tillställning.

Werder Bremen lär inte komma till PreZero Arena för att parkera bussen vilket borgar för en öppen matchbild. Mitt spel blir att båda lagen gör mål och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.67 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.67
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, fredag 7 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: