Speltips Mainz – Hertha Berlin 16/9: Bundesliga

Martin Efvergren Publicerat: 16 September 2022

Fredagskvällen bjuder som vanligt på en match från Bundesliga där FSV Mainz 05 gästas av Hertha Berlin. Matchen spelas fredagen den 16 september 2022 med avspark kl 20:30.

Mainz – Hertha Berlin

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mainz var ett stabilt mittenlag i Bundesliga förra säsongen då slutplaceringen blev en åttonde plats. Ett fullt godkänt resultat av Bo Svensson och hans manskap som även har inlett den här säsongen på ett liknande sätt.

Ser vi till de fyra senaste matcherna har Mainz vunnit och förlorat varannan. Senast föll man med 4-1 borta mot Hoffenheim efter att Alex Hack fått syna det röda kortet i slutet av första halvlek då ställningen var 0-0. I omgången dessförinnan besegrade man Mönchengladbach med 1-0 på bortaplan

Efter sex spelade ligamatcher har Mainz tagit tio poäng vilket ger en sjätte plats i Bundesliga inför helgens omgång.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen given hemmaseger

Hertha Berlin kommer från en motig säsong som slutade med negativt kval. Där lyckades man emellertid säkra kontraktet i Bundesliga efter ett dramatiskt kvalmöte mot Hamburg.

Till den här säsongen har den tidigare Dinamo Moskva- och Mainz-tränaren Sandro Schwarz tagit över rodret, men något omedelbart lyft har det inte inneburit. Man tog bara en poäng på de fyra första omgångarna, därefter ser trenden lite ljusare.

I lördags spelade Hertha Berlin 2-2 hemma mot Leverkusen och matchen dessförinnan tog man sin första och enda seger så här långt. Detta då man slog Augsburg med 2-0 på bortaplan.

När Hertha Berlin och Mainz möttes i Berlin i våras var det gästerna som gick segrande med 2-1. När de nu möts igen är det också Mainz som gäller som klara favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.68 gånger insatsen.

Det är mycket som talar till Mainz fördel, men Hertha har höjt sig i sina två senaste matcher där man också gjort två mål i båda. Därtill är nog tränare Schwarz lite extra motiverad att trycka dit sin gamla klubb. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, fredag 16 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: